Aanbod

Een overzicht van alle tools voor jouw ideale leven

Ik help vrouwen die worstelen met hun werk, die geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken en die zichzelf klein houden. Mijn klanten durven met mij samen de volgende stappen richting hun droombaan en hun droomleven te zetten, in loondienst of als onderneemster. Met mijn hulp leer je om je ideeën concreet te maken, ga je daadwerkelijk tijd creëren voor je dromen en durf je voor jezelf te kiezen. 

Hoeveel vrouwen hebben een droom die ze niet durven waar te maken? Omdat ze zich wegcijferen voor hun gezin, vrienden, familie of anderen. Vrouwen die zichzelf niets gunnen, omdat ze alles aan een ander geven. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel potentie er op deze manier verloren gaat. Iedere vrouw heeft een verborgen super power, ook jij. En jij verdient het om deze super power aan de wereld te laten zien. Om er je werk van te maken en zo de wereld ook een beetje mooier te maken. Jij hebt ook een unieke gift om te delen.

Gratis

Verkoop booster

Wil jij graag meer klanten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Schrijf je dan in voor de Verkoop booster, een mega waardevol cadeau aan jou waarin ik je een voorbereidende meditatie geef voor je verkoopgesprekken én een 30 daagse mini cursus vol met tips, tricks en inspiratie om nog meer uit je gesprekken te halen. 

Clarity Call

Heb jij het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet?

In een Clarity Call bespreken we waar jouw mogelijkheden liggen om jouw droom waar te maken, krijg je een liefdevolle schop onder je kont, weet je welke eerste stap jij richting jouw droom kunt zetten en hoe jij voor jezelf kansen kunt creëren om je bedrijf te laten groeien

Na ons gesprek heb jij direct meer energie en voel jij je geïnspireerd om jouw dromen waar te gaan maken!

Mini Course Ontdek je WHY

Ontdek je WHY en leer hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse leven voor meer zelfvertrouwen.

Kun jij wel een boost gebruiken voor je zelfvertrouwen en weer nieuwe inspiratie om te werken aan jouw dromen en doelen? Ben jij er klaar voor om je WHY te gaan leven?

Doe dan GRATIS mee met deze mini-course 

Speciaal voor jou

Ik ben onderneemster

Heb je een eigen bedrijf, maar sta je stil en weet je niet hoe je verder moet?

Ik werk in loondienst

Heb je een baan in loondienst, maar zit je niet helemaal op je plek?

Wat anderen zeggen

Marloes is een positief en goed mens. Zij gaat recht op haar doelen af en volgt hierbij sterk haar hart en dromen. Niet enkel is zij mijn vriendin, ook is zij een ware inspiratiebron voor mezelf als onderneemster. Door haar volharding groeit zij en weet ze krachtig uit te stralen waarvoor ze staat.

 

Cynthia

Een Theelepel Geluk

Wat anderen zeggen

Ik ben zo trots dat je deze beslissing hebt gemaakt en de uitvoering daarvan. Je bent altijd een ondernemend kind geweest, anders dan de meeste kinderen; maar met een bepaald doel voor ogen. Gepassioneerd, open minded en je geeft iedereen een eerlijke kans. Een fijn persoon om mee om te gaan en een leuke, fijne en gezellige dochter.

Liefs, Mama

Wat anderen zeggen

Marloes stelt op het juiste moment de goede vragen en durft daarbij ook de diepte in te gaan. Hierdoor kom je echt bij de kern, waarmee ze je weer stappen verder helpt. Ze steunt je onvoorwaardelijk en motiveert je ook om in actie te komen. Ze kan heel goed een open blik houden en is daardoor ook oordeelloos. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken!

Tjitske

Wat anderen zeggen

Marloes is een echte powervrouw in killer heels! Ze is een vrolijke, enthousiaste en lieve dame die je net even dat zetje geeft wat je nodig hebt. Ze kan ontzettend goed luisteren en had in een oogwenk door waar mijn knelpunten zaten. Hierdoor kwam ze super snel tot de kern van mijn beperkende gedachtes.   Ze kon mij direct met een paar simpele tips en praktische trucs helpen om weer op het juiste pad te komen van mijn droomleven. Door samen te werken met Marloes is mijn visie en mijn doel helderder dan ooit. Ze heeft me geholpen mijn innerlijke kracht terug te vinden die ik al een tijdje een beetje kwijt was. Daarnaast is ze een onwijs inspirerende en gedreven coach met een prachtige missie om alle vrouwen te helpen hun droomleven na te jagen!

Alexandra

Wat anderen zeggen

Marloes, jij bent een ontzettend fijn, goedaardig en eerlijk persoon. Jij kunt dwars door mensen heen kijken, wanneer dat nodig is. Je ziet waar iemand behoefte aan heeft en luistert echt. Deze eigenschappen zijn de basis van jou als onderneemster. Je bent ambitieus, eerlijk, open en wat ik vooral heel erg fijn aan jou vindt: dat je relativeert. Je laat mensen nadenken, over allerlei dingen. Persoonlijk, zakelijk. Jij weet mensen te triggeren, waardoor ze gaan nadenken en weten wat ze moeten doen. Je motiveert, je inspireert en je transformeert. Je hebt een plekje in mijn hart gekregen. Je bent een dierbare vriendin geworden!

<3 Christa

Wat anderen zeggen

Ik heb ontzettend veel geleerd van Project Dromenvanger. Ik kreeg opdrachten die me aan het denken zetten en ze waren echt heel leerzaam. Ik was echt iemand die niet veel durfde en die vaak alleen dingen ondernam. En door dit project kon ik met Marloes sparren waardoor het ondernemerschap niet meer zo eenzaam was. Ik moet zeggen dat ik nu stappen heb gezet waar ik heel blij mee ben; dankzij de opdrachten ben ik aan het denken gezet en ben ik meteen stappen gaan maken. Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit project hebt gedaan en ik zal het zeker aanraden.

Melany

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes