Aanbod

Een overzicht van alle tools voor jouw ideale leven

Iedere vrouw heeft een verborgen super power, ook jij. En jij verdient het om deze super power aan de wereld te laten zien. Om er je werk van te maken en zo de wereld ook een beetje mooier te maken. Jij hebt ook een unieke gift om te delen. Ik help vrouwen die worstelen met hun zelfvertrouwen, die niet durven te kiezen voor zichzelf en zo zichzelf klein houden. Mijn klanten durven met mij samen de volgende stappen richting hun droomleven te zetten. Met mijn hulp leer je om je ideeën concreet te maken, ga je daadwerkelijk tijd creëren voor je dromen en durf je voor jezelf te kiezen. 

Hoeveel vrouwen hebben een droom die ze niet durven waar te maken? Omdat ze zich wegcijferen voor hun gezin, vrienden, familie of anderen. Vrouwen die zichzelf niets gunnen, omdat ze alles aan een ander geven. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel potentie er op deze manier verloren gaat. Kies voor jezelf, straal en laat iedereen om je heen meegenieten.

Gratis

Verkoop booster

Wil jij graag meer klanten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

Schrijf je dan in voor de Verkoop booster, een mega waardevol cadeau aan jou waarin ik je een voorbereidende meditatie geef voor je verkoopgesprekken én een 30 daagse mini cursus vol met tips, tricks en inspiratie om nog meer uit je gesprekken te halen. 

Clarity Call

Heb jij het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet?

In een Clarity Call bespreken we waar jouw mogelijkheden liggen om jouw droom waar te maken, krijg je een liefdevolle schop onder je kont, weet je welke eerste stap jij richting jouw droom kunt zetten en hoe jij voor jezelf kansen kunt creëren om je bedrijf te laten groeien

Na ons gesprek heb jij direct meer energie en voel jij je geïnspireerd om jouw dromen waar te gaan maken!

Focus Course

Ontdek hoe je meer focus kunt creëren in je dagelijkse leven voor meer zelfvertrouwen.

Kun jij wel een boost gebruiken voor je zelfvertrouwen en weer nieuwe inspiratie om te werken aan jouw dromen en doelen? Ben jij er klaar voor om full-focus aan de slag te gaan?

Doe dan GRATIS mee met deze eCourse en krijg een maand lang toegang tot de online community!

Speciaal voor jou

Ik wil werken aan mijn bedrijf

Heb je een eigen bedrijf, maar sta je stil en weet je niet hoe je verder moet?

Ik wil werken aan mezelf

Wil je meer zelfvertrouwen, focus en werken vanuit je intuïtie?

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes