Bedankt!

Yes je hebt besloten om aan de slag te gaan met je verkooptechnieken, salespitch en het aantrekken van meer klanten; super goed! Je hebt inmiddels in je e-mail de meditatie ontvangen.

Heb je de link niet ontvangen? Check dan ook even je ongewenste e-mailbox.

Met de verkoop booster ga ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw salespitch & verkooptechnieken. Je leert hoe je kunt verkopen zónder dat het voelt als “verkopen”. Zodat jij helemaal kunt shinen en volledig jezelf kunt zijn in jouw bedrijf!

Dit is het topje van de ijsberg in “ondernemersland” en op het Goals on Heels event op 16 en 17 maart neem ik je aan de hand naar jouw droombedrijf. 

Denk jij nu; YES daar moet ik bij zijn?

Koop dan vast je kaartje!

Op het event neem ik je mee op een reis die je leven gaat veranderen. Je gaat anders naar het ondernemerschap kijken en ontdekken welke manier van werken écht bij jou past. Je krijgt praktische handvatten en gaat deze meteen in de praktijk brengen. Bovendien heb je de kans om andere, prachtige vrouwen te ontmoeten die net als jij willen werken aan het leven en bedrijf van hun dromen. 

Kom ook naar het Goals on Heels inspiratie Event

Met het Goals on Heels event op 16 en 17 maart, hoop ik je te inspireren, motiveren en je de eerste handvatten te geven om jouw droom waar te maken. Niet meer jagen, maar daadwerkelijk je dromen vangen!

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes