Selecteer een pagina

Bergkristal is een veel voorkomende kwarts soort, en is ook een perfecte kwarts om te gebruiken als beginner in het edelstenen wereld. De bergkristal is zo neutraal en zuiver, dat deze kristal kan worden opgeladen voor elke energetische werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. De bergkristal is kleurloos helder tot wit, en dit komt door ingesloten piepkleine luchtbelletjes. Wanneer het helemaal wit is wordt het melkkwarts of sneeuwkwarts genoemd. 

Voor hoge vibraties 

De bergkristal is een heel bijzonder kwarts. Soms zit het tegen soms gooit het leven je ineens in een draaikolk, je hebt van die sombere dagen dat je echt geen zin heeft in niks dat blèg gevoel dat gevoel dat het leven tegen jou is. Op dat verwarrende momenten heb je er behoefte om wat steun te krijgen om op het juiste spoor te zetten om weer de vrolijkheid spoor te kunnen bewandelen, om zo weer vrolijk te worden. De bergkristal begeleid de ziel naar het licht. De hoge vibratie van de bergkristal, zorgt ervoor dat je uitstijgt boven het lawaai en de drukte van alledag, naar een verhoogde staat van verbondenheid met het zelf en de geest. 

Programmeer de bergkristal 

Omdat de bergkristal vrij gemakkelijk programmeerbaar is en je positieve affirmaties in de steen kunt programmeren, is het een zeer nuttig kristal om je op veel verschillende manieren te helpen, afhankelijk van hoe je het programmeert

Als je maar één kristal hebt, moet het bergkristal zijn. Het is misschien wel het meest veelzijdig edelsteen, omdat het voor elk doel kan worden geprogrammeerd. Dit is een geweldige steen voor het stellen van duidelijke doelen. Vergeet niet om het te reinigen omdat het zeer absorberend is.

Je eigen bergkristal scoren? Bekijk dan zeker de website van Melany https://www.beauaccessoires.nl/ <3