Vriendinnen van Goals on Heels

Gastblogs van verschillende experts

Lifestyle, juridische tips, edelstenen en social media 

Jezelf helen met kleuren en edelstenen – Melany

Jezelf helen met kleuren en edelstenen – Melany

Kleuren healing is al vele jaren bekend. In een regenboog zijn er zeven kleuren - rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet. Dit zijn de kleuren van het spectrum. De zeven kleuren van de regenboog komen overeen met de kleuren van de zeven chakra's. ...

Kleed je met respect naar je werk ‘Like a BOSS’! – Felicity

Kleed je met respect naar je werk ‘Like a BOSS’! – Felicity

Op dit punt in mijn carrière maakt de opmerking ‘Het doet er niet toe hoe ik eruit ziet op werk’ mij onwijs treurig en ik moet er keihard om lachen. Je kan er anno 2019 niet meer om heen. De keiharde waarheid is. UITERLIJK je hele presentatie doet er toe! – Wen er...

Over mij

Ik geef je de handvatten en de ruimte om JEZELF te zijn en te stralen. Het gaat om plezier in je leven en dat creëer je met de juiste balans tussen mind, body & soul

♥ Best friends of the brand ♥


 

MEET FELICITY

Ik ben Felicity, onwijs gepassioneerd over mode en werkzaam als Personal Stylist. Met mijn bedrijf More to Match transformeer ik levens door middel van mijn unieke styling methode. Ik draag net als Marloes het liefst hoge hakken (hoge hakken for life!) zelfs al ben ik 1.76 m. In mijn vrije tijd probeer ik mijn Maltezer verslaving in toom te houden, schrijf ik graag met een serieuze knipoog over allerlei topics rondom styling; en neem ik je mee in de kracht van styling want die is immens groot.

MEET MELANY

Mijn naam is Melany Beaumont en ik ben 34 en woon in Arnhem met mijn dochter Kaylinn (8), zoon Daylen (4) en mijn partner Emo. Ik ben ontwerpster en eigenaresse van Beau Accessoires. Ik was van heel jongs af al gefascineerd met edelstenen ze waren altijd zo bijzonder. Maar naarmate ik ouder werd ging me zelf meer verdiepen in edelstenen en de werking ervan. De kennis die ik heb ga ik met jou delen via het prachtige platform van Goals on Heels.

MEET CHRISTA

Ik ben Christa, Social Media Fluisteraar, Business Buddy en Sparringpartner. Mijn kracht is dat ik kan zien wie je bent. Dat ik door alle marketing trucjes heen kan kijken en kan filteren wie jij echt bent. Met mijn bedrijf help ik je om zichtbaar te zijn online. Zichtbaar als jezelf, want dat klinkt makkelijker dan dat het is. Je zult je verbazen 😉

Ik ben gek op sushi, latte caramel en chocola. (Business) vriendinnen noemen mij ook wel de zakelijke, maar persoonlijke bitch, een doorzetter en eerlijk. Én ik ben niet alleen onderneemster, ik ben ook moeder van 2 kids. Een jongen van 6 en een meisje van 3. Samen vormen wij het thuisfront voor mijn militair en leren we de kids dat je alles kunt worden, zijn, doen wat je maar wil, als je er maar 1000% voor gaat en er zelf in gelooft!

MEET ESMERALDA

Hi! Mijn naam is Esmeralda en voor zover ik weet, ben ik de enige jurist op sneakers. Ik wil namelijk toegankelijk zijn voor iedereen die juridisch advies nodig heeft en mijn casual outfits maken dat voor mij mogelijk. Mijn bedrijf heet Veritas Advies en daarmee help ik vrouwelijke ondernemers met het leuker maken van het juridische fundament voor hun bedrijf. Denk daarbij aan het opstellen van algemene voorwaarden, het 100% AVG-proof maken van het bedrijf, het opstellen van (arbeids-)contracten en als het nodig is zorg ik dat jouw klant betaalt door het incassotraject op mij te nemen.

Ik ben van mening dat je als onderneemster van alle juridische aspecten van het ondernemen op de hoogte moet zijn. Ik maak samen met jou het juridische gedeelte begrijpelijk(er) en leuk(er). Geen vraag is mij te gek, ik leg je graag alles uit!