Marloes Teunissen-Arends

Personal Cheerleader | Motivatie Mentor

Zet samen met mij de stap richting je droomleven

Clarity Call

Vind jouw eerste stap

Heb jij het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet? Zit jij vast in een vervelende situatie, maar heb je geen idee hoe je eruit komt? Sta jij voor een belangrijke keuze in je leven, maar durf je de beslissing niet te nemen?

Ik kan jou helpen!

Elke maand  reserveer ik tijd in mijn agenda voor 8 gratis 1-op-1 Clarity Calls.

Plan jouw gratis Clarity Call nu

Wat kun je verwachten van een Clarity Call?

 

In deze sessie gaan we kijken waar jij nu op vastloopt en ga jij ontdekken:

  • Waar jouw mogelijkheden liggen om meer plezier te creëren in je leven
  • Welke eerste stap jij richting jouw droom kunt zetten
  • Hoe jij jezelf tot nu toe hebt tegengehouden om te groeien

Na deze liefdevolle schop onder je kont heb jij direct meer energie, kom je in de actie modus en voel jij je geïnspireerd om jouw dromen waar te gaan maken!

Plan hieronder direct jouw afspraak met mij zodat we samen aan de slag kunnen.

Wat een enthousiaste, warme en fijne vrouw is Marloes. Tijdens een call opende zij mijn ogen voor een idee dat me meer ruimte geeft. Marloes is open en stelt de lastige vragen zonder het lastig te maken. Ze zet me aan het denken en geeft die ruimte heel natuurlijk. Marloes biedt een hele fijne manier om te groeien.

Aurélie

AVUE

Marloes is een bron van inspiratie! Na één call werd mij duidelijker welke kant ik op wil met mijn carrière. Het antwoord lag namelijk diep van binnen verstopt en Marloes wist dit zo naar boven te brengen. Zij denkt goed met je mee en laat je tot inzichten komen waar je zelf niet aan had gedacht. Ik boek zeker nog een vervolgsessie bij haar in. Nogmaals bedankt, Marloes!

Romana

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes