fbpx

Clarity Call

Vind jouw eerste stap

Heb jij het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet? Zit jij vast in een baan en wil je wat anders, maar heb je geen idee hoe? Sta jij voor een belangrijke keuze in je leven, maar durf je de beslissing niet te nemen?

Ik kan jou helpen!

Elke maand bied ik 6 keer gratis een vrijblijvende 1-op-1 Clarity Call aan (t.w.v. €97,-).

Plan jouw gratis Clarity Call nu

Wat kun je verwachten van een Clarity Call?

 

In deze sessie gaan we kijken waar jij nu op vastloopt en ga jij ontdekken:

  • Waar jouw mogelijkheden liggen om jouw droom waar te maken
  • Welke eerste stap jij richting jouw droom kunt zetten
  • Hoe jij voor jezelf kansen kunt creëren om je bedrijf te laten groeien

Na deze liefdevolle schop onder je kont heb jij direct meer energie, kom je in de actie modus en voel jij je geïnspireerd om jouw dromen waar te gaan maken!

Plan hieronder direct jouw afspraak met mij zodat we samen aan de slag kunnen. Heb je nog vragen of wil je iets kwijt? Stuur me dan een mailtje op info@goalsonheels.nl

Plan jouw gratis Clarity Call

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes

Kom je 16 en 17 maart ook naar het Goals on Heels Event?

Na dit event zul jij niet meer dezelfde onderneemster zijn als die je was; je gaat met meer zelfvertrouwen, een concreet plan en vooral heel veel inspiratie naar huis.

De eerste tien vrouwen die een kaartje kopen krijgen van mij een 1-op-1 sessie cadeau!

You have Successfully Subscribed!