Get in touch

Heb je een vraag of wil je gewoon in contact komen? Stuur me hieronder een bericht!

Stuur een bericht

Ik vind het heel leuk om van je te horen. Neem daarom contact met mij op voor al je vragen, opmerkingen of suggesties.
Dat kan via onderstaand contactformulier, per e-mail op info@goalsonheels.nl of per post;

Goals on Heels
t.a.v. Marloes Teunissen-Arends
Pitrus 35
6581RM Malden

8 + 13 =

Veelgestelde vragen

1. Wat is het verschil tussen coaching en een psycholoog?

Je komt bij mij als je een droom of doel hebt waar je steeds niet aan toekomt. Je weet dat je meer in je mars hebt dan je nu laat zien en wil er eindelijk mee aan de slag. Ik kan je onder andere helpen met onzekerheid, uitstelgedrag en struisvogelgedrag. Ik daag je uit, help je om stappen te zetten buiten je comfortzone en het liefst op een hoog tempo.

Naar een psycholoog ga je wanneer je last hebt van (vaak langdurige) psychische problemen zoals bijvoorbeeld een depressie. Een traject bij een psycholoog duurt aanzienlijk langer.

2. Is er iets mis met mij wanneer ik op zoek ben naar een coach?

Absoluut NIET! Je bent juist ontzettend goed bezig. De mensen die het snelst groeien, de grootste stappen zetten en het meeste bereiken in hun leven laten zich coachen. Presidenten, top sporters; noem maar op. Dus waarom zou jij je niet laten coachen?!

3. Waarom zou ik investeren in coaching?

Door te investeren in jezelf, geef je jezelf de kans om te groeien. Om ergens te komen waar je in je eentje niet, of trager zou komen. En dit kun je ook samen met bijvoorbeeld een vriendin of business buddy doen, het verschil is hiermee alleen dat je door te investeren ook ECHT de commitment aan gaat om te groeien.

Ondernemen is persoonlijke ontwikkeling op speed. Je groeit hoe dan ook, maar groei je de juiste kant op? Met coaching houd je de focus op jouw dromen en doelen en leer je hoe je dit kunt (blijven) doen op JOUW voorwaarden. 

4. Ik wil eerst kijken of er een klik is.

Dat is super logisch; dat wil ik ook! Elke maand heb ik 2 vaste dagen waarop je (gratis) met me in gesprek kan door middel van een Clarity Call over een vraag waar je mee zit, of om gewoon kennis met me te maken. Je kunt dit direct plannen in mijn agenda.

5. Hoelang duurt coaching?

Mijn coaching is erop gericht om jou snel en effectief te helpen met het zetten van de stappen die voor jou nodig zijn om je droomleven te gaan leven. Een gemiddeld traject duurt 3 maanden. Voor korte, concrete vragen is het ook mogelijk om één middag samen te werken.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief voor gratis inspiratie en updates!