Als het gaat om een eigen stijl ontwikkelen dan zijn er enkele dingen die moeten gebeuren. First: Je moet het willen en je moet open staan voor vernieuwingen. Oude patronen willen doorbreken om plaats te maken voor jouw versie van de NEXT level. Want die is er. Want sta je niet open voor advies dan heeft het weinig zin.

En wat ook prettig is, is als je een garderobe hebt die voorzien is van de basis elementen. Oftewel de garderobe Essentials. De ultieme basis die elke garderobe nodig heeft, ongeacht je persoonlijke stijl, kledingmaat, figuur of budget. Nieuwsgierig?

En laat nu het feit zijn dat ik deze speciaal heb ontwikkeld aan de hand van de vele garderobe sessie die ik heb gedaan. En omdat ik vandaag al ruim een half jaar fanatiek elke maand een blog schrijf voor Goals on Heels. Is deze Checklist voor jouw garderobe nu gratis te downloaden. Deze lijst gebruik ik standaard bij een garderobe sessie en is voor vele het startpunt van de stijl transformatie. Want je vinkt aan wat je hebt en shopt voor wat je niet hebt.

Het is tijd voor jouw eerste stap in je stijl transformatie!

https://moretomatch.com/garderobe-checklist/

Thank me later šŸ˜‰


Tot de volgende maand!

Liefs,

Felicity