Ik ben Marloes

Personal Cheerleader | Life Coach Next Door

Ik help jou om jouw eigen droomleven te creëren

Leven op JOUW voorwaarden

Wil jij weten wat je wil en hóe je het wil? Ontdekken wat je talenten zijn en er méér uit halen? Weer terug naar de basis, stoppen met twijfelen en leren kiezen voor wat JIJ wil in plaats van steeds te doen wat je denkt dat anderen van je verwachten.

Een leven waar jij ECHT gelukkig van wordt

Je dagen zijn prima; maar echt gelukkig ben je nog niet. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken.

Ik help jou om weer JEZELF te zijn

Ontdek de mogelijkheden die voor het grijpen liggen. 

Hoe zou het voor je zijn wanneer je eindelijk de stap durft te zetten om voor jezelf te kiezen? Dat je niet meer bang bent om te falen, je geen excuses meer bedenkt en het niet maar blijft uitstellen? Om niet meer jezelf te laten belemmeren of je tegen te laten houden door andere angsten? Hoe zou het voor je zijn als ik je zou zeggen dat het mogelijk is?

JA jij kunt trots zijn op jezelf

JA jij kunt stoppen met twijfelen

JA jij kunt tijd voor jezelf overhouden

JA jij kunt gelukkig zijn

JA jij kunt VRIJ zijn

JA jij kunt jouw droomleven leven

Basis

Weten wie je bent, welke kant je op wil en hoe je daar wil komen

Jij versus de wereld

Vind jouw plekje op aarde en vul deze met mensen die bijdragen aan jouw geluk

Waar word jij gelukkig van?

Ontdek waar jij écht gelukkig van wordt en leer hoe je daar MEER van kunt doen

Balans

Een stappenplan om jouw leven zo in te richten dat het bij jou past en dat je rust en balans creëert

Wat houdt het traject in?
En voor wie is het traject?

Ik help je bij het ontdekken van jouw pad, waardoor jij weer vrijheid en geluk gaat ervaren in je leven. Je krijgt van mij een liefdevolle schop onder je kont, waardoor je stopt met twijfelen en gaat DOEN.  Na dit traject heb jij een compleet stappenplan hoe jij het leven wat jij wil leven kunt vormgeven.

Dit traject is voor jou als jij op dit moment niet alles eruit haalt wat erin zit, of je nu in loondienst werkt of onderneemt. Wanneer jij het gevoel hebt dat je wat “anders” wil, maar twijfelt over wat; dan pas jij perfect bij het programma!

Wat levert dit traject mij precies op?
 • Je bent 1000% jezelf
 • Een goede werk/privé balans
 • Je weet wat je wil
 • Vrijheid
 • Zelfvertrouwen
 • Een stevige basis om op terug te vallen
 • Een stappenplan van A tot Z
 • Je bent trots op wie je bent en wat je bereikt
 • Je durft meer te doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden
 • Je weet wat je talent is
 • Je leert grote dromen om te zetten in haalbare stappen
 • Je kiest voor wat jij zelf wil, in plaats van met de stroom mee te gaan omdat het MOET
 • Je maakt heldere keuzes
Hoelang duurt dit traject?

Het traject duurt 9 weken. Je houdt onbeperkt toegang tot de online omgeving, de community, de wekelijkse Q&A’s en alle updates die later toegevoegd worden. We beginnen 15 juli met de volgende groep, je kiest zelf op welke momenten jij de 1-op-1 gesprekken wil plannen. Dit hoeft niet persé in deze 9 weken te vallen.

Is dit traject voor mij geschikt?

Dit traject is voor jou geschikt wanneer jij niet tevreden bent met het leven wat je nu hebt. 
Op zich gaat het “prima” (jeukwoord), maar is dit het nét niet. Je twijfelt veel aan de keuzes die je moet maken, waardoor je alles net zolang uitstelt tot je geen opties meer overhoudt. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken; dit MOET anders. 

Je wil weer trots kunnen zijn op jezelf, niet meer uitstellen, weten wat je wil en hóe je het wil. Jijzelf mag weer op de eerste plaats staan en jouw dromen wil je waarmaken. Je hebt een liefdevolle schop onder je kont nodig, zodat jij stopt met twijfelen en gaat DOEN.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat je al aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken, ook als je nu nog niet alle middelen hebt om dit in één keer te betalen. Daarom kun je dit traject ook in 2 gelijke termijnen betalen (in plaats van in 1x €497,- ex btw betaal je dan 2x €248,50 ex btw). Stuur hiervoor een mailtje naar info@goalsonheels.nl . 

Wat krijg ik allemaal tijdens dit traject?

Project Dromenvanger bestaat uit 9 modules en 2 aanvullende modules

 • Module 1: Wie ben je en wat is jouw droom?
 • Module 2: Groter leren dromen
 • Module 3: Inzichten in jouw gedragspatronen
 • Module 4: Werken aan jouw LEF
 • Module 5: Leren plannen zoals het bij jou past
 • Module 6: Omgaan met verandering
 • Module 7: DOEN
 • Module 8: Reflectie
 • Module 9: Jouw stappenplan/ levenskompas
 • Bonus module 10: Alles wat je wil weten als je begint met ondernemen
 • Bonus module 11: Verschillende bonus video’s van verschillende experts over o.a. Instagram en het opruimen + inrichten van je werkplek.
 • Wekelijkse inloop Q&A sessie
 • 3x een 1-op-1 sessie met mij
 • Een stappenplan van A tot Z
 • Online community (niet op Facebook!)

  Bonus:

 • Kaartje voor het eerstvolgende Goals on Heels event
 • Toegang tot Money Mindset cursus
 • Toegang tot Ochtend Routine cursus

Over mij

Mijn klanten zeggen regelmatig dat ik geen standaard coach ben, maar een echte personal cheerleader. Eerlijk, ik zeg waar het op staat met een flinke dosis humor. Wat ik doe is jou de handvatten en de ruimte geven om JEZELF te zijn en om te stralen. Jouw grootste talent ontdek ik in no-time en vervolgens moedig ik je all the way aan om al je eindeloze mogelijkheden te creëren.

Ik geloof dat alles al in jou zit en dat jij ALLES kunt bereiken wat jij maar wil. De sky is, zeg maar, nog niet eens the limit. Misschien heb je de sky nog niet gezien of kijk je al een tijdje naar boven en weet je niet hoe je daar moet komen. Ik zet de ladder ernaartoe graag voor je neer met een combinatie van coaching, concreet, praktisch advies en een vleug zweefteef. 

Met heel veel liefde ben ik jouw stok achter de deur, de schop onder je reet. Maar dan met hakken aan. Hoge, want ik doe niet aan klein. Ik denk groot. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou.

Het gaat om plezier in je leven en ik geniet met volle teugen. Nu jij nog.

Liefs, Marloes

Testimonials

Marloes stelt op het juiste moment de goede vragen en durft daarbij ook de diepte in te gaan. Hierdoor kom je echt bij de kern, waarmee ze je weer stappen verder helpt. Ze steunt je onvoorwaardelijk en motiveert je ook om in actie te komen. Ze kan heel goed een open blik houden en is daardoor ook oordeelloos. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken!

Tjitske

Mijn grootste struggle voor ik begon met Project Dromenvanger was de vraag: “Wat wil ik nou?” Zoveel dingen die ik leuk vind, maar waarvan word ik nou écht gelukkig? En hoe verdien ik daar geld mee? Tijdens het traject word je aan het werk gezet en ga je – door creatieve huiswerkopdrachten – terug naar de basis. Je leert jezelf veel beter kennen en dat heeft bij mij gezorgd voor een hoop rust, inspiratie en richting. Marloes heeft me gemotiveerd en superveel praktische handvatten aangereikt om stapje voor stapje meer duidelijkheid te krijgen in dat einddoel.

Benthe

Wat een mooi traject! Ik ben al een hele tijd zoekende naar een manier om van mijn hobby mijn werk te maken. Toen kwam Marloes van Goals on Heels op mijn pad; ik wist niet wat ik meemaakte! Marloes, zo betrokken en bevlogen! Ze heeft mij een stapel zelfvertrouwen gegeven om toch mijn droom na te jagen. Ik had eerst mijn twijfels aan mijn eigen kunnen, maar als je met Marloes in zee gaat dan zijn die twijfels heel gauw weg! Wat een topper om mee samen te mogen werken.

Anne Lotte

Find Your Balance. Set Your Goals. Take A Challenge. Reward Yourself.

Jij kunt je droomleven maar op één manier gaan leven en dat is door het te DOEN. Op je kont blijven zitten wachten tot het komt aanwaaien is geen optie; dan verandert er niets en blijft alles bij het oude. Wil jij een verandering in je leven dan zul je daarvoor moeten kiezen.

Niemand gaat het voor je doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Samen met mij ontdek je wie je wil zijn en hoe je dit kunt waarmaken. Twijfel je nog? Ik ga graag met je in gesprek. Plan direct een video call via de button hiernaast.

Wacht niet langer. Begin NU met het bewandelen van JOUW pad!