Friends of...

Edelstenen om mee op reis te nemen – Melany

We zijn in juni dus het jaar wordt nu in 2 verdeeld. In juni gebeurt er veel, de grootste gebeurtenis is……. dat het mijn birthday maand is! Yay! Maar iedereen is nu ook aan het voorbereiden voor de vakantie periode. Als het goed is zijn alle vakanties al geboekt, maar ook als je in Nederland zelf blijft ben je waarschijnlijk bezig met de vakantieplanning. Wij blijven ook in Nederland, maar we gaan veel leuke dingen doen als gezin. Ik dacht juni is een goed moment om het over edelstenen en kristallen te hebben die je op reis mee neemt.

Maansteen, de spirituele reisverzekering

Maansteen staat bekend als een reizende steen, omdat het jou en je spullen tijdens het reizen beschermt. Want door drukte kan het eens gebeuren dat je je paspoort kwijtraakt of je ID, je vliegticket, je mobiel of je creditcard. Dus je kan zeker een beschermende boost gebruiken van de maansteen.

Hematiet voor de jet lag

Hematiet heeft het vermogen om jetlag tegen te gaan. Het biedt ook balans en verlichting van stress en spanning. Het kan worden gebruikt als een “zorgsteen”. Het helpt bij het verlichten en het wegwerken van jetlag.

Amethyst voor een kalme en ontspannen reis

Reizen Angst komt heel vaak voor, de onverwachte problemen tijdens je reis kan ook voor heel veel stress zorgen. Amethyst houdt je kalm en ontspannen en helpt je ervoor zorgen dat je reist vredig verloopt. Vanaf het vertrek van huis helpt deze steen je te settelen en te ontspannen. Als je de amethyst altijd bij je hebt, zal hij dienen als een mini-angstverminderaar om je te kalmeren tijdens het reisstress.

Rookkwarts voor een veilige reis

Wanneer we op vakantie zijn, willen we altijd nieuwe dingen proberen en de levensstijl als vakantieganger kan ons heel kwetsbaar maken voor allerlei gevaarlijke situaties. Rookkwarts is een super beschermende steen voor als je onderweg bent naar allerlei leuke uitjes tijdens je vakantie.De rookkwarts beschermt je tegen de desoriënterende energieën van alle nieuwe mensen die je tegenkomt, helpt je alert te houden wat belangrijk is als je in een onbekende omgeving bent.

Je hebt nu ruim de tijd om een van deze stenen te shoppen om jouw reis zo veilig mogelijk te maken. Tot in juli!

Melany

Neem zeker ook een kijkje in de shop van Melany, want daar verkoopt zij edelstenen als sieraad wat veel makkelijker meenemen is dan een losse steen in je tas 😉 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *