Friends of...

Edelstenen voor je werkplek – Melany

Soms hebben we overal kristallen in de woonkamer op onze nachtkastje naast ons bed. Of we dragen 1 met ons of we hebben 1 in de tas. Maar de plek waar we best veel uren doorbrengt vergeten we soms en dat is onze werkplek. Kristallen zijn een krachtige manier om je werkomgeving energetisch helder te houden, wat kan helpen om een gevoel van gemak en om balans in je werkleven en productiviteit te brengen. Het hoeft niet een grote edelsteen te zijn. Het kan ook een kleine steen zijn die je in je bureaula kan stoppen, of het kan een zijn die je gewoon op je bureau plaats. In deze blog geef ik wat tips van kristallen die goed bij je werkplek past. 

Citrien 

Ik begin met de citrien, Citrien is een zonnige en verwarmende steen. De steen bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, en stimuleert zelfverwezenlijking. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan 

Amethist 

Amethist vermindert angst, verbetert het gevoel van controle en helpt bij het definiëren van je grenzen, zodat je de klanten opdrachten kunt beheren. Van Amethist wordt gezegd dat het logisch denken bevordert. 

Lapis lazuli 

Lapis Lazuli is een combinatie van Lazurite, Calcite en Pyriet, dus het draagt de kenmerken van al deze stenen, plus een prachtige nieuwe energie die de combinatie creëert. Lapis lazuli heeft een magische manier om stress te verdrijven en innerlijke harmonie en vrede te bevorderen. Het stimuleert ook creativiteit, helderheid en heeft een manier om rommel te doorbreken, zodat je objectiever naar situaties of uitdagingen kunt kijken. 

Seleniet 

Seleniet is een bijzondere steen om negativiteit, stress of spanning op te ruimen en de vibratie van je ruimte te verhogen met positieve energie. Seleniet is verbazingwekkend dat het zelfreinigend. En de seleniet versterkt de kracht van andere stenen die in zijn buurt wordt geplaatst 

Amazoniet 

Een mooie aqua-groen gekleurde steen, Amazoniet heeft andere positieve effecten op de werkomgeving, de kleur en de aard van de Amazonietsteen stimuleren het keelchakra (vijfde chakra) en dragen bij aan effectieve communicatie en integriteit met collega’s, vooral die van het andere geslacht. De steen elimineert geslachtsverschillen door de yin en yang (mannelijke en vrouwelijke) energieën in evenwicht te brengen. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen met een steen voor je werkplek. Laat je weten welke steen jij op je werkplek hebt? 

Groetjes Melany

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *