Vriendinnen van Goals on Heels

De allerleukste experts die maandelijks als contributor schrijven voor het platform

MEET FELICITY

Felicity is onwijs gepassioneerd over mode; ze is werkzaam als Personal Stylist, transformeert ze levens d.m.v. van haar unieke styling methode. Ze draagt met haar 1.76 met twee vingers in haar neus, het liefst hoge hakken. (Hoge hakken voor life!) In haar vrije tijd probeert ze haar Maltezer verslaving in toom te houden, schrijft ze graag met een serieuze knipoog over allerlei topics rondom styling; en neemt ze je mee in de kracht van styling want die is immens groot.

MEET MELANY

Mijn naam is Melany Beaumont en ik ben 34 en woon in Arnhem met mijn dochter Kaylinn (8), zoon Daylen (4) en mijn partner Emo. Ik ben ontwerpster en eigenaresse van Beau Accessoires. Ik was van heel jongs af al gefascineerd met edelstenen ze waren altijd zo bijzonder. Maar naarmate ik ouder werd ging me zelf meer verdiepen in edelstenen en de werking ervan. De kennis die ik heb ga ik met jou delen via het prachtige platform van Goals on Heels.

MEET CHRISTA

Ik ben Christa, Social Media Fluisteraar, Business Buddy en Sparringpartner. Mijn kracht is dat ik kan zien wie je bent. Dat ik door alle marketing trucjes heen kan kijken en kan filteren wie jij echt bent. Met mijn bedrijf help ik je om zichtbaar te zijn online. Zichtbaar als jezelf, want dat klinkt makkelijker dan dat het is. Je zult je verbazen 😉

Ik ben gek op sushi, latte caramel en chocola. (Business) vriendinnen noemen mij ook wel de zakelijke, maar persoonlijke bitch, een doorzetter en eerlijk. Én ik ben niet alleen onderneemster, ik ben ook moeder van 2 kids. Een jongen van 6 en een meisje van 3. Samen vormen wij het thuisfront voor mijn militair en leren we de kids dat je alles kunt worden, zijn, doen wat je maar wil, als je er maar 1000% voor gaat en er zelf in gelooft!

MEET ESMERALDA

Hi! Mijn naam is Esmeralda en voor zover ik weet, ben ik de enige jurist op sneakers. Ik wil namelijk toegankelijk zijn voor iedereen die juridisch advies nodig heeft en mijn casual outfits maken dat voor mij mogelijk. Mijn bedrijf heet Veritas Advies en daarmee help ik vrouwelijke ondernemers met het leuker maken van het juridische fundament voor hun bedrijf. Wat is een juridisch fundament? Denk daarbij aan het opstellen van algemene voorwaarden, het 100% AVG-proof maken van het bedrijf, het opstellen van (arbeids-)contracten en als het nodig is zorg ik dat jouw klant betaalt door het incassotraject op mij te nemen.

Ik ben van mening dat je als onderneemster van alle juridische aspecten van het ondernemen op de hoogte moet zijn. Ik maak samen met jou het juridische gedeelte begrijpelijk(er) en leuk(er). Geen vraag is mij te gek, ik leg je graag alles uit!

Met de blogs op Goals on Heels neem ik je stap voor stap mee met de reis die ondernemen heet. Van de oprichting van jouw bedrijf tot het aannemen van medewerkers. Alle juridische onderdelen van het ondernemen komen aan bod en heb jij een specifieke vraag? Let me know!

Lees de nieuwste artikelen

Wil jij de nieuwste artikelen lezen over persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, spiritualiteit, social media, styling advies en meer? Waar wacht je dan nog op!?

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes