Geen tijd is geen prioriteit; inmiddels een bekende uitspraak bij mijn klanten, want elke keer als ze met het smoesje komen dat ze geen tijd hebben realiseren ze heel snel dat ze wel tijd hebben, maar deze aan minder belangrijke zaken besteden. Als jij dus altijd roept dat jij wel een droom hebt (of een vaag idee hiervan), maar “gewoon geen tijd hebt” om eraan te werken dan geldt dit antwoord ook voor jou. Maar voor (startende) ondernemers en ondernemers to be is er altijd één periode per jaar waarin je opeens veel meer tijd hebt; de zomervakantie.

Vaak neem je dan een aantal dagen of weken vrij, blijf je langer op in de avond of is het rustiger met werk. Vaak besteden we deze tijd dan aan dingen die minder belangrijk voor ons zijn, puur omdat we er niet over nadenken dat we die tijd ook anders kunnen gebruiken. Als jouw wensen en dromen écht jouw prioriteit zijn, dan sta je als het goed is te popelen om eraan te beginnen. Of je vindt het doodeng en besluit om je droom weer een jaartje of wat uit te stellen. ZONDE!

Zomer; zeeën van tijd

Elke relaxte zomer geeft je onwijs veel kansen om aan je droomleven te werken. Vaak gaan we op vakantie en voelen we ons helemaal ontspannen, maar zodra we thuis zijn is de hectiek van alle dag direct weer om ons heen. Hoe fijn zou het zijn als je na de zomervakantie dit ontspannen gevoel kunt vasthouden? Of beter nog; veel energieker weer aan het werk gaat zonder deze energie direct weer kwijt te raken? Wat nou, als je de zeeën van tijd die je hebt in de zomer zou gebruiken om de eerste stap naar jouw droomleven te zetten?

Project Dromenvanger helpt jou om te ontdekken hoe jij jouw ideale leven kunt inrichten in een paar hele simpele stappen, zodat jij dagelijks meer energie overhoudt en met meer plezier je leven leeft. Niet langer alleen maar hopen dat je ooit een keer de loterij wint en dan de stap nemen om je dromen waar te maken. Nu al, zonder stress en precies op het tempo wat bij je past. De zomer is hét moment om elke week 1 of 2 uurtjes helemaal voor jezelf in te plannen en stappen te gaan zetten richting jouw droomleven. Want op die manier houd je meer energie over voor andere dingen, heb je meer geduld, ervaar je meer geluk en bovenal; kun jij ZIJN wie je wil zijn. Zijn wie jij diep van binnen al bent, maar gewoon nog niet laat zien.

Investeren is vooruitgaan

Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je blijven krijgen wat je altijd kreeg. Investeren in jezelf zorgt ervoor dat je een drempel overgaat en dat je vooruit kunt gaan. Dat je kunt GROEIEN. En dan bedoel ik niet dat je meteen 10.000-en euro’s moet gaan lenen bij de bank of bij familie; maar dat je het jezelf gunt om ook aan jezelf te werken. Project Dromenvanger is een investering (van €497,- ex btw) die je doet in jezelf. In jouw toekomst. Ik beloof je er geen bergen geld mee, maar wel dat je zelfvertrouwen krijgt, dat je weet waar je naartoe wil en vooral dat je weet hoe je daar komt. Ik neem je aan de hand mee door de spannende stappen die je gaat zetten, begeleid je wanneer je vast zit en wanneer je het gewoon even niet meer ziet zitten.

Investeren in jezelf is groeien naar wie je wordt. Investeren in zowel tijd als geld; je kunt niet blijven kiezen voor een ander, maar kies voor jezelf.