Kom naar het Goals on Heels Event op 16 maart
Hotel Nimma in Nijmegen

Ik nodig je uit om samen met mij te werken aan je droombedrijf,
de drempel over te stappen en vól zelfvertrouwen stappen te zetten.

Herken jij dit..?

R

Je hebt onwijs veel zin om écht aan jezelf en je bedrijf te werken

R

Je wilt wel heel graag, maar hebt geen idee hoe

R

Je bedenkt telkens excuses om de stap niet te zetten

R

Je voelt diep van binnen dat er zoveel meer mogelijk is dan je nu laat zien

R

Je wilt je laten inspireren

R

Je bent er klaar mee om je steeds te vergelijken met anderen

Koop je ticket vandaag

Risk being seen in all of your glory – Jim Carrey.

Na dit event zul jij niet meer dezelfde onderneemster zijn als die je was; je gaat met meer zelfvertrouwen, een concreet plan en vooral heel veel inspiratie naar huis.

“Ik ben al een hele tijd zoekende naar een manier om van mijn hobby mijn werk te maken. Toen kwam Marloes op mijn pad, ik wist niet wat ik meemaakte! Ze heeft mij een stapel zelfvertrouwen gegeven om toch mijn droom na te jagen! “

Anne Lotte Molenaar

Wie ben ik?

Ik ben Marloes, jouw Personal Cheerleader en werkgeluk expert. Met dit event wil ik vrouwelijke ondernemers helpen en motiveren om hun bedrijf en leven zo in te richten, dat het bij ze past als een warme jas. Zodat je vol vertrouwen gaat knallen met je bedrijf! Na het event ga je vol energie en in de actie-stand naar huis.

Mijn missie
Ik help vrouwen die worstelen met hun werk, die geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken en die zichzelf klein houden om anderen te dienen. Mijn klanten durven met mij samen de eerste stappen richting hun droombaan en hun droomleven te zetten. Met mijn hulp leer je om je ideeën concreet te maken, ga je daadwerkelijk tijd creëren voor je bedrijf en durf je voor jezelf te kiezen. We werken samen aan je mindset, uitstelgedrag en aan alles wat je nog tegenhoudt om je droombedrijf waar te maken.

Waarom dit event?

Tijdens het event neem ik je mee op een reis die je leven gaat veranderen. Je gaat anders naar het ondernemerschap kijken en gaat ontdekken welke manier van werken écht bij jou past. Je krijgt praktische handvatten en gaat deze meteen in de praktijk brengen. We gaan van dromen, naar durven, naar DOEN. Actie in die taxi! Ik help je om helder te krijgen wat je nou echt wil, over de drempel te stappen en ik daag je uit om ook daadwerkelijk de stappen te zetten om jouw droombedrijf neer te zetten als een huis. Ik wil je laten zien dat ALLES mogelijk is. 
Bovendien heb je de kans om andere, prachtige vrouwen te ontmoeten die net als jij willen werken aan het leven en bedrijf van hun dromen. 

 

Hoe ziet de middag eruit?

Ik ga natuurlijk nog niet het hele programma verklappen! Wat ik je wel kan vertellen;

  • De inloop is vanaf 12.30 uur
  • We starten stipt om 13.00 uur
  • De middag is de perfecte combinatie tussen een  mega toffe workshop, netwerken, borrelen én shoppen
  • De workshop bestaat uit 3 delen; groots dromen, durven en DOEN . We beginnen met een mooie visualisatie oefening waarin je heel helder gaat krijgen wat JIJ nou echt wil, hoe jij het liefste je bedrijf wil vormgeven en je gaat loskomen van hoe het “heurt”. Je gaat ontdekken WAAROM jij doet wat je doet. Daarna gaan we aan de slag met een stappenplan hoe je dit kunt bereiken en ga je echt staan voor wie jij wil zijn. Als laatste gaan we in de workshop ook écht stappen zetten.

  • Je bent de hele middag aan het denken, luisteren, schrijven, overleggen en aan het DOEN.

  • We sluiten de middag rond 16.30 uur af met een gezellige borrel (tot ongeveer 18.00 uur) waar ook een aantal webshops aanwezig zullen zijn als pop-up shop

  • De middag is volledig verzorgd, dus je hoeft niets mee te nemen en nergens aan te denken
  • Het event vindt plaats in Hotel Nimma te Nijmegen in de Sky Lounge; helemaal bovenin het hotel, met een privé dakterras en een geweldig uitzicht! 

Ik heb er nu al zin in!

Koop nu je kaartje

Wat krijg je allemaal als je een kaartje koopt?

R

Een volledig verzorgde middag op een TOP locatie

R

Toegang tot de online community tot en met april 2019

R

De kans om te netwerken met een prachtige groep vrouwen

R

De eerste module van Project Dromenvanger

R

Inspiratie, energie en een concreet actieplan

R

Een geweldige ervaring!

Benieuwd naar het vorige event?

Bekijk dan zeker de foto’s van de PomPom Party op 1 augustus 2018

Wat is het resultaat aan het eind van het event?

Je hebt het zelfvertrouwen en de ontspanning om een bedrijf te creëren wat 1000% bij je past!

Je voelt dat alle puzzelstukjes op zijn plek vallen en hoe jij deze stukjes bij elkaar brengt.

Je ontdekt hoe je op een manier die jou gelukkig maakt geld kunt verdienen met je lievelingsbedrijf

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd in je bedrijf en je leven, waardoor jij kunt stralen als de mooie vrouw die je bent.

Veelgestelde vragen

Is het goed bereikbaar?

Hotel Nimma is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV. Je kunt gratis parkeren op het eigen terrein van het hotel. Mocht je willen overnachten, dan kun je ’s avonds ook nog even Nijmegen in. Het hotel is op loopafstand van het centrum van Nijmegen en vlakbij het Honig Complex.

Kan ik blijven slapen?

Kom je van ver en wil je blijven slapen? Geen probleem. Hotel Nimma heeft zeer comfortabele hotelkamers. Via de website kun je direct een kamer boeken!

Ik ken helemaal niemand, wie komen er allemaal?

Alleen naar een event gaan waar je niemand kent is spannend, snap ik! Daarom krijg je zodra je je kaartje hebt gekocht toegang tot de online community én blijf je member in de maand april zodat je ook nog kunt na-kletsen. 

Koop nu je kaartje

“Marloes heeft me gemotiveerd en superveel praktische handvatten aangereikt om stapje voor stapje meer duidelijkheid te krijgen in dat einddoel. Ik ben nog niet klaar met Project Dromenvanger, maar heb in de tussentijd al wel mijn eerste geld verdiend met mijn gloednieuwe onderneming.”

Benthe Bemelman