Yeey it’s finally happening! Mijn visie toen ik begon met Goals on Heels begint steeds meer vorm te krijgen en morgen gaat er nog iets super geweldigs starten; vanaf morgen delen de leukste experts op verschillende gebieden maandelijks hun tips, tricks en inzichten. Deze maand worden ze stuk voor stuk voorgesteld en plaatsen ze hun eerste (en in 1 geval tweede) gastblog. Wie morgen het spits afbijt is nog even een verrassing…

En ik dan?

Echt een platform worden voor (werk)geluk is altijd een grote wens van mij geweest. Niet alleen mijn eigen inzichten, maar ook van anderen die in hun eigen vakgebied experts zijn. Ik blijf natuurlijk zelf niet stil zitten en vanaf volgende week komt er ook weer (bijna) elke maandag een artikel van mijn eigen had online. Mijn focus zal liggen op persoonlijke ontwikkeling; echt 1000% jezelf zijn op elk gebied. Dus privé, maar ook in loondienst of als onderneemster. Stukje bij beetje krijgt de site ook een andere uitstraling en ook mijn aanbod gaat veranderen. De afgelopen dagen in Stockholm hebben een hoop in mij losgemaakt en hierover deel ik a.s. maandag meer want dit wil ik eerst echt goed op papier zetten. In grote lijnen kan ik alvast delen dat ik nog meer ga doen van datgene waar ik super veel plezier in heb en waarvan ik ook weet waar ik echt super goed in ben, mede dankzij de onwijs leuke en lieve klanten die ik heb mogen begeleiden de afgelopen maanden.

Veranderen in jezelf

Het is je vast niet ontgaan dat ik vol vertrouwen veranderingen door ga. Ik weet namelijk dat wanneer je verandert, je steeds dichter bij je eigen kern komt. Of je dit nu voor jezelf privé doet, in je werk in loondienst en ZEKER als onderneemster. Plezier hebben in wat je doet en geluk ervaren in je dagelijkse leven; dát is waar het uiteindelijk allemaal om draait. En dat kan alleen als jij ECHT jezelf bent en jezelf durft te laten zien. Zonder masker, zonder terughouding en vooral VOL OVERGAVE. Ik ben al super enthousiast, maar goed hierover deel ik dus maandag meer 😉

Als jij iedereen ter wereld zou kunnen zijn, wie zou jij dan willen zijn?