Gratis

Een overzicht van alle gratis tools

Ik help vrouwen die worstelen met hun werk, die geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken en die zichzelf klein houden. Mijn klanten durven met mij samen de eerste stappen richting hun droombaan en hun droomleven te zetten, in loondienst of als onderneemster. Met mijn hulp leer je om je ideeën concreet te maken, ga je daadwerkelijk tijd creëren voor je dromen en durf je voor jezelf te kiezen.

Clarity Call

Heb jij het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet?
Zit jij vast in een baan en wil je wat anders, maar heb je geen idee hoe?

Ik kan jou helpen!

Elke maand bied ik 6 gratis én vrijblijvende 1-op-1 clarity calls aan.
In deze sessie gaan we kijken waar jij nu op vastloopt en ga jij ontdekken:

  • Waar jouw mogelijkheden liggen om jouw droom waar te maken
  • Welke eerste stap jij richting jouw droom kunt zetten
  • Hoe jij voor jezelf kansen kunt creëren om van jouw hobby jouw droombaan te maken

Na ons gesprek heb jij direct meer energie en voel jij je geïnspireerd om jouw dromen waar te gaan maken!

Verkoop booster

Met de verkoop booster wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw salespitch & verkooptechnieken! En dan bedoel ik niet verkoop trucjes om mensen over te halen om iets te kopen waar ze geen behoefte aan hebben. Ik wil jou leren hoe jij kunt verkopen zónder dat het voelt als “verkopen”. Geen gladde praatjes, maar vooral eerlijk, open en vanuit jezelf. Zodat jij helemaal kunt shinen en volledig jezelf kunt zijn in jouw bedrijf!

Schrijf je dan GRATIS in voor de meditatie en booster 

Blog

Ik geloof dat iedere vrouw een verborgen super power heeft, ook jij. En jij verdient het om deze super power aan de wereld te laten zien.
Om er je werk van te maken en zo de wereld ook een beetje mooier te maken.
Jij hebt ook een unieke gift om te delen. Of je nu in loondienst wil werken of je eigen onderneming wil starten.

In mijn wekelijkse blog deel ik speciaal voor jou tips and tricks over ondernemen en werkgeluk.

E-book FIRST things first

Wil jij aan de slag met je dromen en doelen, maar heb je geen tijd? Lees dan dit korte E-book waarin ik je in 5 stappen uitleg hoe je meer tijd kunt vrijmaken, terwijl je nog ALLES kunt doen wat je graag wil doen!

Goals on Heels Podcast

De Goals on Heels Podcast helpt je bij het waarmaken van jouw dromen en het vinden van je werkgeluk. Als onderneemster, personal cheerleader en werkgeluk expert neem ik je elke week mee in de wereld van verwondering.

Een wereld met eindeloze mogelijkheden en grenzeloos verlangen.

Mini-course Ontdek je WHY (voor meer zelfvertrouwen)

Door te ontdekken wat jouw doel in het leven is creëer je een WHY en een krachtige WHY is wat jou de moed geeft om te doen waar jij gelukkig van wordt. Omdat jij niet 100 maar 10000% achter jezelf en jouw keuzes staat. En achter je keuzes staan is precies wat zelfvertrouwen geeft. Kun jij wel een boost gebruiken voor je zelfvertrouwen en weer nieuwe inspiratie om te werken aan jouw dromen en doelen? Ben jij er klaar voor om je WHY te gaan leven?

Doe dan GRATIS mee met deze mini-course 

Wat anderen zeggen

Marloes is een positief en goed mens. Zij gaat recht op haar doelen af en volgt hierbij sterk haar hart en dromen. Niet enkel is zij mijn vriendin, ook is zij een ware inspiratiebron voor mezelf als onderneemster. Door haar volharding groeit zij en weet ze krachtig uit te stralen waarvoor ze staat.

 

Cynthia

Een Theelepel Geluk

Wat anderen zeggen

Ik ben zo trots dat je deze beslissing hebt gemaakt en de uitvoering daarvan. Je bent altijd een ondernemend kind geweest, anders dan de meeste kinderen; maar met een bepaald doel voor ogen. Gepassioneerd, open minded en je geeft iedereen een eerlijke kans. Een fijn persoon om mee om te gaan en een leuke, fijne en gezellige dochter.

Liefs, Mama

Wat anderen zeggen

Marloes stelt op het juiste moment de goede vragen en durft daarbij ook de diepte in te gaan. Hierdoor kom je echt bij de kern, waarmee ze je weer stappen verder helpt. Ze steunt je onvoorwaardelijk en motiveert je ook om in actie te komen. Ze kan heel goed een open blik houden en is daardoor ook oordeelloos. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken!

Tjitske

Wat anderen zeggen

Marloes is een echte powervrouw in killer heels! Ze is een vrolijke, enthousiaste en lieve dame die je net even dat zetje geeft wat je nodig hebt. Ze kan ontzettend goed luisteren en had in een oogwenk door waar mijn knelpunten zaten. Hierdoor kwam ze super snel tot de kern van mijn beperkende gedachtes.   Ze kon mij direct met een paar simpele tips en praktische trucs helpen om weer op het juiste pad te komen van mijn droomleven. Door samen te werken met Marloes is mijn visie en mijn doel helderder dan ooit. Ze heeft me geholpen mijn innerlijke kracht terug te vinden die ik al een tijdje een beetje kwijt was. Daarnaast is ze een onwijs inspirerende en gedreven coach met een prachtige missie om alle vrouwen te helpen hun droomleven na te jagen!

Alexandra

Wat anderen zeggen

Marloes, jij bent een ontzettend fijn, goedaardig en eerlijk persoon. Jij kunt dwars door mensen heen kijken, wanneer dat nodig is. Je ziet waar iemand behoefte aan heeft en luistert echt. Deze eigenschappen zijn de basis van jou als onderneemster. Je bent ambitieus, eerlijk, open en wat ik vooral heel erg fijn aan jou vindt: dat je relativeert. Je laat mensen nadenken, over allerlei dingen. Persoonlijk, zakelijk. Jij weet mensen te triggeren, waardoor ze gaan nadenken en weten wat ze moeten doen. Je motiveert, je inspireert en je transformeert. Je hebt een plekje in mijn hart gekregen. Je bent een dierbare vriendin geworden!

<3 Christa

Wat anderen zeggen

Ik heb ontzettend veel geleerd van Project Dromenvanger. Ik kreeg opdrachten die me aan het denken zetten en ze waren echt heel leerzaam. Ik was echt iemand die niet veel durfde en die vaak alleen dingen ondernam. En door dit project kon ik met Marloes sparren waardoor het ondernemerschap niet meer zo eenzaam was. Ik moet zeggen dat ik nu stappen heb gezet waar ik heel blij mee ben; dankzij de opdrachten ben ik aan het denken gezet en ben ik meteen stappen gaan maken. Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit project hebt gedaan en ik zal het zeker aanraden.

Melany

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes