YES, 2019 is al even begonnen en vandaag wil ik mijn doelen, wensen en plannen met je delen voor de komende tijd in het allereerste blog van dit jaar. De afgelopen weken heb ik tijd voor mezelf genomen; even geen social media, geen werk en zo min mogelijk telefoon. In deze reset ben ik helemaal tot rust en tot mezelf gekomen. Ik heb gemerkt waar ik behoefte aan heb, wat ik echt graag wil doen en vooral ook weer terug naar de kern van Goals on Heels.

Back to basics

Sinds de start van mijn bedrijf zijn er veel dingen veranderd. Elk idee wat ik had wilde ik meteen uitwerken en in de wereld zetten. Het voelde heerlijk om bezig te zijn met concepten te bedenken, elk aspect te bekijken en erover te brainstormen. Maar op die manier verloor ik ook een beetje mijn WHY uit het oog; namelijk vrouwen helpen om werkgeluk en -plezier te (her)vinden in hun baan, bedrijf en leven. Langzaam veranderde ik van cheerleader in analist en dat was nooit mijn bedoeling. Ik ben het gelukkigst als ik de transformatie in mijn klanten zie, hoe zij groeien en durven kiezen voor zichzelf. Hiervoor kan ik een miljoen concepten bedenken, maar waarom niet alles in één? Dat is wat ik uiteindelijk eind vorig jaar heb gedaan met het (Re)Build Your Business Traject en daar ben ik nu nog steeds enorm blij mee. Project Dromenvanger blijft bestaan, maar de vorm ben ik nog niet 100% tevreden over. Dit is één van mijn doelen dit jaar; een vorm vinden en creëren voor dit online programma waar eigenlijk alles mee is begonnen.

Wensenlijstje voor 2019

Ik heb ontzettend veel dromen en doelen waar ik aan wil werken dit jaar, voor mijn bedrijf maar ook op persoonlijk vlak. Dit lijstje zal ik gedurende het jaar vast nog verder aanvullen, maar mijn belangrijkste wensen op dit moment zijn;

  • Een mega waardevol tweedaags Goals on Heels Event op 16 en 17 maart
  • Project Dromenvanger uitbreiden en in een ander jasje steken
  • Een puppy
  • Een kennisbank voor ondernemende vrouwen op de website zetten
  • Gastartikelen van inspirerende onderneemsters plaatsen
  • De Goals on Heels community vergroten als platform voor Werkgeluk, waar (ondernemende) vrouwen elkaar kunnen vinden, steunen en verbinden
  • In alignment leven en werken
  • De podcast ook opnemen als video op Youtube en meer aansluiten op het blog
  • Meer offline ontmoetingen organiseren
  • Laten zien hoe spiritualiteit en ondernemen hand in hand gaan (en totaal niet zweverig is!)

Mijn kernwoorden verbinden, inspireren en vrijheid komen voor mij in dit lijstje samen onder de noemer alignment; leven volgens je eigen authentieke zelf. Flaws and all. Vallen en opstaan, keuzes durven maken en vooral niet vergeten om plezier te hebben.

Wat staat er op jouw wensenlijstje voor het komende jaar?