Selecteer een pagina

Persoonlijke ontwikkeling; het lijkt vaak zo’n ver van je bed show. Iets om te doen als alle taken “af” zijn en wat je makkelijk voor je uit kunt schuiven. Dat het er dan uiteindelijk bij inschiet nemen we dan maar voor lief. Toen ik begon met ondernemen was het eerste wat ik deed ook een logo laten ontwerpen, een huisstijl maken en op zoek naar klanten. Elke klant die zich bij me meldde nam ik aan en ging ik voor schrijven. Stilstaan bij wie ik was, wat ik wilde en hoe ik wilde groeien deed ik niet. En natuurlijk werkte dat even, maar ik merkte ook dat ik er niet gelukkig van werd. Toen ik na ging denken over wie ik nou eigenlijk was, realiseerde ik pas dat mijn kleuren helemaal niet bij mij als persoon pasten. En erger nog; mijn bedrijf paste niet bij mij. Maar wat dan wel?

Het verhaal wat hierna komt is inmiddels geschiedenis en er is onwijs veel veranderd. Wat voor mij alle veranderingen heeft gefaciliteerd is persoonlijke ontwikkeling. Van mijzelf en inmiddels ook van mijn klanten. Afgelopen zaterdag was alweer mijn 2e event en daar merkte ik pas ECHT goed hoeveel er is veranderd. Waar ik begon met teksten schrijven, ontwikkelde naar cheerleader en coach op het gebied van werkgeluk en ondernemen, ben ik nu gegroeid in de vorm waar ik echt super blij van word. Namelijk die van personal cheerleader op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Want ondernemen zónder jezelf te ontwikkelen is voor mij hetzelfde als een appeltaart zonder appels; niet te doen.

Wanneer jij jezelf écht kent en weet wat je wilt, wordt het zoveel makkelijker om keuzes te maken. Om door te pakken, stappen te zetten en je droomleven te creëren. Wat je daarvoor nodig hebt is een stip op de horizon, een groter doel; je levensmissie. Iets wat jou vooruit DRIJFT. Wat je niet wil laten liggen voor iets anders. En ik kan je vertellen; dat gevoel is heerlijk. Elke dag genieten van wat je doet, ongeacht of dit in loondienst is, in je bedrijf of thuis met vrienden of familie. Staan voor wie je bent, 1000% authentiek jezelf zijn. Met vertrouwen je toekomst tegemoet gaan en niet meer twijfelen. Om dit te bereiken moet je schijt hebben aan alles wat jou niet meer dient. Je niet tegen laten houden door de mening van anderen en je hart volgen. Vertrouwen op je intuïtie. JOUW pad volgen en vooral DOEN. Want je kunt mediteren tot je een ons weegt, maar de Wet van Aantrekking gaat pas écht voor je werken als je ook iets doet met datgene wat je visualiseert.

Benieuwd hoe jij echt JOUW pad kunt vinden? Plan dan eens een gratis Clarity Call met mij in, dan gaan we in gesprek en in een half uur help ik je op weg.