fbpx

Samenwerken

Ontdek op welke manieren je met mij kunt samenwerken

(Re)Build your Business

Is het jouw droom om van jouw bedrijf een mega succes te maken, maar heb je geen idee hoe? Heb jij een super tof idee, maar weet je niet precies in welke vorm je dit wil aanbieden? Of kun jij niet de woorden vinden om jouw concept te pitchen? In het (Re)Build your Business traject maken we een compleet stappenplan hoe jij je bedrijf nog verder kunt uitbouwen. Vragen als “Hoe spreek je klanten aan”, “Hoe voer je een succesvol verkoopgesprek” en “Hoe bepaal ik mijn prijs” komen onder andere aan bod.

Je sluit het traject af met een helder beeld van je doelgroep, bedrijfsplan, missie, marketing- en verkoopstrategie en meer zelfvertrouwen.
Kortom, na dit traject heb jij jouw bedrijf stevig staan en kun jij nog jaren vooruit.

Exclusive Arrangement

Wil jij graag exclusief en op een TOP locatie met mij 1-op-1 aan jouw bedrijf werken? Twee hele dagen focussen op jouw idee, samen brainstormen en je idee verder uitwerken zodat het na deze 2 dagen klaar is om gelanceerd te worden?!

Als jij er klaar voor bent om eindelijk jouw bedrijf, nieuwe product of dienst van de grond te tillen en je dromen waar te maken is dit exclusieve arrangement misschien wel wat voor jou!

Inspiratie boost

Soms staar je jezelf blind op een idee dat je alle andere mogelijkheden niet meer ziet. Vind je het lastig om een idee om te zetten in een concreet plan of ben je op zoek naar een nieuwe invalshoek? Met een inspiratieboost gaan we 2 uur lang (in het echt) brainstormen over je ideeën, je bedrijf en je strategie. Je krijgt een samengevatte opname van de sessie achteraf toegestuurd samen met een lijst met concrete actiepunten.

Wat anderen zeggen

Marloes is een positief en goed mens. Zij gaat recht op haar doelen af en volgt hierbij sterk haar hart en dromen. Niet enkel is zij mijn vriendin, ook is zij een ware inspiratiebron voor mezelf als onderneemster. Door haar volharding groeit zij en weet ze krachtig uit te stralen waarvoor ze staat.

 

Cynthia

Een Theelepel Geluk

Wat anderen zeggen

Ik ben zo trots dat je deze beslissing hebt gemaakt en de uitvoering daarvan. Je bent altijd een ondernemend kind geweest, anders dan de meeste kinderen; maar met een bepaald doel voor ogen. Gepassioneerd, open minded en je geeft iedereen een eerlijke kans. Een fijn persoon om mee om te gaan en een leuke, fijne en gezellige dochter.

Liefs, Mama

Wat anderen zeggen

Marloes stelt op het juiste moment de goede vragen en durft daarbij ook de diepte in te gaan. Hierdoor kom je echt bij de kern, waarmee ze je weer stappen verder helpt. Ze steunt je onvoorwaardelijk en motiveert je ook om in actie te komen. Ze kan heel goed een open blik houden en is daardoor ook oordeelloos. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken!

Tjitske

Wat anderen zeggen

Marloes is een echte powervrouw in killer heels! Ze is een vrolijke, enthousiaste en lieve dame die je net even dat zetje geeft wat je nodig hebt. Ze kan ontzettend goed luisteren en had in een oogwenk door waar mijn knelpunten zaten. Hierdoor kwam ze super snel tot de kern van mijn beperkende gedachtes.   Ze kon mij direct met een paar simpele tips en praktische trucs helpen om weer op het juiste pad te komen van mijn droomleven. Door samen te werken met Marloes is mijn visie en mijn doel helderder dan ooit. Ze heeft me geholpen mijn innerlijke kracht terug te vinden die ik al een tijdje een beetje kwijt was. Daarnaast is ze een onwijs inspirerende en gedreven coach met een prachtige missie om alle vrouwen te helpen hun droomleven na te jagen!

Alexandra

Wat anderen zeggen

Marloes, jij bent een ontzettend fijn, goedaardig en eerlijk persoon. Jij kunt dwars door mensen heen kijken, wanneer dat nodig is. Je ziet waar iemand behoefte aan heeft en luistert echt. Deze eigenschappen zijn de basis van jou als onderneemster. Je bent ambitieus, eerlijk, open en wat ik vooral heel erg fijn aan jou vindt: dat je relativeert. Je laat mensen nadenken, over allerlei dingen. Persoonlijk, zakelijk. Jij weet mensen te triggeren, waardoor ze gaan nadenken en weten wat ze moeten doen. Je motiveert, je inspireert en je transformeert. Je hebt een plekje in mijn hart gekregen. Je bent een dierbare vriendin geworden!

<3 Christa

Wat anderen zeggen

Ik heb ontzettend veel geleerd van Project Dromenvanger. Ik kreeg opdrachten die me aan het denken zetten en ze waren echt heel leerzaam. Ik was echt iemand die niet veel durfde en die vaak alleen dingen ondernam. En door dit project kon ik met Marloes sparren waardoor het ondernemerschap niet meer zo eenzaam was. Ik moet zeggen dat ik nu stappen heb gezet waar ik heel blij mee ben; dankzij de opdrachten ben ik aan het denken gezet en ben ik meteen stappen gaan maken. Ik ben echt ontzettend blij dat ik dit project hebt gedaan en ik zal het zeker aanraden.

Melany

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes

Kom je 16 en 17 maart ook naar het Goals on Heels Event?

Na dit event zul jij niet meer dezelfde onderneemster zijn als die je was; je gaat met meer zelfvertrouwen, een concreet plan en vooral heel veel inspiratie naar huis.

De eerste tien vrouwen die een kaartje kopen krijgen van mij een 1-op-1 sessie cadeau!

You have Successfully Subscribed!