Ik ben Marloes

Personal Cheerleader | Life & Business Coach

Ik help jou om jouw eigen droomleven te creëren

Ondernemen op JOUW voorwaarden

Je bent destijds je onderneming begonnen, omdat je op zoek was naar het gevoel van vrijheid. Je eigen tijd indelen en vooral je eigen baas zijn. De realiteit is nu anders.

Een bedrijf waar jij ECHT gelukkig van wordt

Je hebt een prima lopend bedrijf, maar het is het nét niet. Je bent altijd bezig voor anderen en houdt geen energie meer over.

Ik help jou om weer JEZELF te zijn

Ontdek de mogelijkheden die voor het grijpen liggen. 

Hoe zou het voor je zijn wanneer je eindelijk de stap durft te zetten om het bedrijf van je dromen te creëren? Dat je niet meer bang bent om te falen, je geen excuses meer bedenkt en het niet maar blijft uitstellen? Om niet meer jezelf te laten belemmeren of je tegen te laten houden door andere angsten? Hoe zou het voor je zijn als ik je zou zeggen dat het mogelijk is?

JA jij kunt jouw droombedrijf creëren

JA jij kunt door je belemmeringen heen breken

JA jij kunt succesvol zijn

JA jij kunt tijd overhouden in plaats van tekort komen

JA jij kunt VRIJ zijn

JA jij kunt geld verdienen met wat JIJ wil

Goal Setting

Weten welke kant je op wil en hoe je daar wil komen

Jij versus de wereld

Vind jouw plekje op aarde en vul deze met mensen die bijdragen aan jouw geluk

Waar word jij gelukkig van?

Ontdek waar jij écht gelukkig van wordt en leer hoe je daar MEER van kunt doen

Business Advice

Concreet advies, inzichten, strategie en een stappenplan van A tot Z.

Wat houdt het traject in?
En voor wie is het traject?

Ik help je bij het ontwikkelen van het concept wat bij je past, waardoor jij weer vrijheid gaat ervaren in je onderneming en je leven. Samen met mij maak je een compleet stappenplan hoe jij je bedrijf gaat laten groeien.  Na dit traject heb jij jouw bedrijf stevig staan en kun jij nog jaren vooruit.

Wat levert dit traject mij precies op?

 

 • Je weet exact wat je aanbiedt en voor wie
 • Je weet hoe je het moet verkopen
 • Een concrete én haalbare planning
 • Marketingplan
 • Communicatie huisstijl + over mij pagina
 • Je bent 1000% jezelf
 • Vrijheid
 • Zelfvertrouwen
 • Een stevige basis om op terug te vallen
 • Een stappenplan van A tot Z
Hoelang duurt dit traject?

Gemiddeld duurt het traject 3 maanden. Dit is afhankelijk van zowel het gewenste als het voor jou haalbare tempo.

Is dit traject voor mij geschikt?

Dit traject is voor jou geschikt wanneer jij ambitieus bent, leergierig en een onderneemster bent met lef.
Je bent positief ingesteld, bent bereid om te investeren in jezelf en wil een succes maken van jouw bedrijf.
Op dit moment heb je een “prima” (jeukwoord) bedrijf, maar is dit het nét niet.
Je wil ondernemen en geld verdienen op JOUW voorwaarden; je wil je boterham ook graag goed en lekker beleggen.
Persoonlijke ontwikkeling heeft lang niet op nummer 1 gestaan, maar je realiseert nu dat dit de sleutel is naar een goedlopend bedrijf.

Kan ik in termijnen betalen?

Ik vind het belangrijk dat je al aan de ontwikkeling van jezelf en je bedrijf kunt werken, ook als je nu nog niet alle middelen hebt om dit in één keer te financieren. Daarom kun je dit traject ook in 3 termijnen betalen. Stuur hiervoor een mailtje naar info@goalsonheels.nl . Gedurende het traject leer je de vaardigheden om dit geld gemakkelijk terug te verdienen.

Wat krijg ik allemaal tijdens dit traject?
 • 1 VIP middag met mij (live)
 • 6 online sessies met mij (elke 2 weken)
 • Whatsapp coaching gedurende het traject
 • Een stappenplan van A tot Z

  Je krijgt toegang tot al mijn online programma’s, onder andere:

 • Project Dromenvanger
 • Money Mindset cursus
 • Verkoopvaardigheden cursus
 • BONUS communicatieplan inclusief persoonlijke “over mij” pagina

 Het exclusive traject is slechts voor 2 onderneemsters met lef beschikbaar en daarin krijg je 3 maanden lang nóg meer persoonlijke aandacht; 3 VIP middagen in plaats van 1, 12 online sessies (elke week dus)  én een mini retreat van 2 dagen met 1-op-1 begeleiding van mij, PLUS natuurlijk alles wat je tijdens het Goal Getter Traject ook krijgt (Whatsapp coaching, stappenplan, toegang tot mijn online levenswerk en een communicatieplan inclusief persoonlijke “over mij” pagina).

Over mij

Mijn klanten zeggen regelmatig dat ik geen standaard coach ben, maar een echte personal cheerleader. Eerlijk, ik zeg waar het op staat met een flinke dosis humor. Wat ik doe is jou de handvatten en de ruimte geven om JEZELF te zijn en om te stralen. Jouw grootste talent ontdek ik in no-time en vervolgens moedig ik je all the way aan om al je eindeloze mogelijkheden te creëren.

Ik geloof dat alles al in jou zit en dat jij ALLES kunt bereiken wat jij maar wil. De sky is, zeg maar, nog niet eens the limit. Misschien heb je de sky nog niet gezien of kijk je al een tijdje naar boven en weet je niet hoe je daar moet komen. Ik zet de ladder ernaartoe graag voor je neer met een combinatie van coaching, concreet, praktisch advies en een vleug zweefteef. 

Met heel veel liefde ben ik jouw stok achter de deur, de schop onder je reet. Maar dan met hakken aan. Hoge, want ik doe niet aan klein. Ik denk groot. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou.

Het gaat om plezier in je werk en je leven en ik heb het leukste werk dat er is. Nu jij nog.

Liefs, Marloes

Testimonials

Marloes stelt op het juiste moment de goede vragen en durft daarbij ook de diepte in te gaan. Hierdoor kom je echt bij de kern, waarmee ze je weer stappen verder helpt. Ze steunt je onvoorwaardelijk en motiveert je ook om in actie te komen. Ze kan heel goed een open blik houden en is daardoor ook oordeelloos. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken!

Tjitske

Mijn grootste struggle voor ik begon was de vraag: “Wat wil ik nou?” Zoveel dingen die ik leuk vind, maar waarvan word ik nou écht gelukkig? En hoe verdien ik daar geld mee? Tijdens het traject word je aan het werk gezet en ga je – door creatieve huiswerkopdrachten – terug naar de basis. Je leert jezelf veel beter kennen en dat heeft bij mij gezorgd voor een hoop rust, inspiratie en richting. Marloes heeft me gemotiveerd en superveel praktische handvatten aangereikt om stapje voor stapje meer duidelijkheid te krijgen in dat einddoel.

Benthe

Wat een mooi traject! Ik ben al een hele tijd zoekende naar een manier om van mijn hobby mijn werk te maken. Toen kwam Marloes van Goals on Heels op mijn pad; ik wist niet wat ik meemaakte! Marloes, zo betrokken en bevlogen! Ze heeft mij een stapel zelfvertrouwen gegeven om toch mijn droom na te jagen. Ik had eerst mijn twijfels aan mijn eigen kunnen, maar als je met Marloes in zee gaat dan zijn die twijfels heel gauw weg! Wat een topper om mee samen te mogen werken.

Anne Lotte

Find Your Balance. Set Your Goals. Take A Challenge. Reward Yourself.

Jij kunt je droomleven maar op één manier gaan leven en dat is door het te DOEN. Op je kont blijven zitten wachten tot het komt aanwaaien is geen optie; dan verandert er niets en blijft alles bij het oude. Wil jij een verandering in je leven dan zul je daarvoor moeten kiezen.

Niemand gaat het voor je doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Samen met mij ontdek je wie je wil zijn en hoe je dit kunt waarmaken. Twijfel je nog? Ik ga graag met je in gesprek. Plan direct een video call via de button hiernaast.

Wacht niet langer. Begin NU met het bewandelen van JOUW pad!