Hoe zit het met jouw garderobe? Is deze een echte VIP club met een gast lijst en een VIP gedeelte. Want mijn advies is: zie jouw garderobe als een VIP CLUB waar weken van te voren een gastenlijst wordt samengesteld; sta je op de gastenlijst dan mag je naar binnen, sta je er niet op dan kom je de VIP CLUB niet in tenzij;.. Je er fabuleus uit ziet! Zo werkt het ook met je garderobe. In jouw garderobe hangt alleen het beste van het beste wat jou laat stralen. Alles wat niet voldoet aan een juiste pasvorm, samenstelling van stoffen, verkeerde kleur en niet langer binnen je stijl past komt er niet in en wat er al in hangt doneer je, doe je een ruil-party mee met vriendinnen of gooi je weg.

Een eigen kenmerkende stijl

Daarvoor heb je nodig een kenmerkende eigen stijl (of heb je altijd al een gewild?). Ik heb het over je eigen go-to-look die je steeds weer draagt en waar, wanneer je dit goed toepast kun je er zelfs bekend/herkend om worden. 

Een kenmerkende stijl of “go-to” –look regels:
• Je voelt je er altijd comfortabel in
• Je weet dat het er goed uitziet
• Je kunt het op veel verschillende gelegenheden dragen/combineren en eigen maken.

Laat je niet beïnvloeden

Het is gemakkelijk om te worden beïnvloed door berichten uit mode magazines met de laatste mode trends of een online artikel die je vertel dat elke garderobe een bepaald aantal basics moet hebben. (denk aan bijvoorbeeld: witte blouse, pantalon, colbertje, zwart jurkje en een trenchcoat). Want net als met een VIP club is het interieur bepalend voor wie er binnenkomt en welke stijl je aanmeet. Geleidelijk aan worden er aanpassingen en verbetering doorgevoerd. Zo is dat ook met jouw stijl en garderobe.

Maak een foto van je garderobe en deel hem met mij? Hoe is het met jouw VIP club gesteld?