Keukentafel sessie

Persoonlijke ondersteuning in jouw groei

Omdat er zoveel meer is

Loop je vast op een bepaald vraagstuk in je leven en ben je op zoek naar meer richting? Heb je het gevoel dat je een bepaalde kant op geduwd wordt, maar kun je er niet precies je vinger leggen? Wil je ontdekken op welk vlak in je leven je meer focus mag leggen? Is er een keuze die je wil maken, maar constant voor je uitschuift omdat je gewoon niet weet welke richting je op wil?

We weten allemaal dat wat we aandacht geven groeit, maar soms zien we niet meer op welk gebied we onze aandacht hebben gefocust en gaan we groeien op plekken waar we dat helemaal niet willen. Met een keukentafel sessie help ik je samen met mijn spirit team om terug de focus te leggen op datgene wat je wil laten groeien.

Wat krijg je precies?

  • Een losse live sessie bij mij aan de keukentafel
  • Inzicht in jouw leven en de keuzes die je maakt
  • Tips, trucs en tools waar je mee vooruit kunt
  • Wanneer je wilt kunnen we ook praten tijdens een fijne boswandeling

Investering: €90,- incl. btw

 

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes