Friends of...

Labradoriet, een steen van transformatie – Melany

Labradoriet zal je helpen de persoon te worden waarvoor je bestemd bent. Het zal je aura versterken en samenwerken met je chakra’s om slechte gewoontes, gedachten en gevoelens te verwijderen die voorkomen dat je je volledige potentie bereikt. Het is ook 1 van mijn favoriete stenen naast rozenkwarts en maansteen.

Wat is de werking van labradoriet?

Labradoriet is een sterk beschermende steen. Het beschermt tegen negatieve energie. Het beschermt je aura, en als er mensen in je omgeving zijn die energie van je wegnemen helpt de steen ook daarbij. Het is een soort shield zodat alle negatieve energie buiten blijft en niet tot je indringt. Een perfecte steen voor als je HSP bent. Want dan wordt je overprikkelt door alle energie om je heen en dan kan de labradoriet alle negatieve energie buiten je systeem houden. De labradoriet geeft kracht, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij brengt vergeten herinneringen terug. En niet te vergeten dat het een spirituele steen is. Een goede tip voor bij het slapen gaan; plaats een stuk labradoriet onder je kussen om dingen vanuit een ander perspectief te kunnen zien.

Kleuren van de labradoriet

Ik vind de labradoriet een heel bijzonder steen door zijn mooie kleuren en ook een hele mooie steen. Hij kan kleurloos zijn grijs wit en groen. En als de labradoriet gepolijst is, is het blauw/groen met een geelachtig glans. En zo heb je ook de goud labradoriet die is heel zeldzaam maar ook super mooi, het is transparant en heeft een goudgele kleur. En de goud
labradoriet staat best hoog op mijn verlanglijst. Die heb ik nog niet persoonlijk in mijn handen bekeken maar dat wil ik heel graag!

Labradoriet en meditatie

Labradoriet werkt beschermend en vergroot spirituele kracht en communicatie. Het is hierdoor een goede steen voor bij meditatie. Deze steen maakt je bewust van onbewuste
overtuigingen. Leg een klein stukje labradoriet op de plek tussen je wenkbrauwen om erachter te komen waar bepaalde patronen vandaan komen.

Affirmatie

“I am attuned to the magic of the universe.”
“Ik ben afgestemd op de magie van het universum”

Ben jij er klaar voor om jouw leven te transformeren? Ga dan deze zomer nog aan de slag met Project Dromenvanger en laat je ondersteunen door een mooie labradoriet die je bij Melany in de webshop kunt bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *