Leef je droom

Herontdek je Sprankel tijdens deze cursus van twee middagen
6 juni en 26 september van 13.00 tot 16.30 te Gendt

Wij nodigen je uit om samen met ons de drempel over te stappen en vól zelfvertrouwen stappen te zetten in je bedrijf.

Herken jij dit..?

R

Je twijfelt of je door wil met je bedrijf of toch weer in loondienst gaat

R

Je bent op zoek naar je levensmissie, maar hebt geen idee hoe je die vindt

R

Je bedenkt telkens excuses om niet aan je bedrijf te werken

R

Je voelt diep van binnen dat er zoveel meer mogelijk is dan je nu laat zien

R

Je wil zowel praktisch als energetisch écht aan de slag

R

Je bent er klaar mee om je steeds te vergelijken met anderen

Koop je ticket vandaag

Sta op, herontdek je sprankel en lééf je droom – Petra en Marloes

Na deze cursus (bestaand uit twee middagen) zul jij méér jezelf zijn dan ooit; je gaat met meer zelfvertrouwen, een gevoel van opluchting, een concreet plan en vooral heel veel inspiratie naar huis.

Wie zijn wij?

Wij zijn Petra en Marloes en met deze cursus willen wij je helpen en motiveren om je bedrijf en leven weer zo in te richten, dat het bij je past als een warme jas. Zodat je vol vertrouwen gaat knallen met je bedrijf! Na de eerste cursusmiddag ga je vol energie en in de actie-stand naar huis. Op de tweede middag gaan we evalueren wat je in de tussentijd hebt gedaan en doorpakken op de blokkades die je nog ervaart.

Over Marloes
Ik ben Marloes. Onderneemster, getrouwd, meisjesmoeder, dol op gifjes en koffie lover. Zo nu weet je de meest globale feitjes wel over mij. Nu wil ik het over jou hebben. Ik geloof in jou. Je zou mij een fan kunnen noemen. En Iedereen heeft een cheerleader nodig, toch? Zoek niet verder, jij hebt net die van jou gevonden. Jouw persoonlijke cheerleader. Jouw stok achter de deur, jouw schop onder je reet. Maar dan met hakken aan. Hoge, want ik doe niet aan klein. Ik denk groot. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou.

De sky is, zeg maar, nog niet eens the limit. Ik weet dat jij alles kan doen wat je maar wil. Misschien heb je de sky nog niet gezien of kijk je al een tijdje naar boven en weet je niet hoe je daar moet komen. Ik zet de ladder ernaartoe graag voor je neer met coaching, advies en een vleug zweefteef. Gekke combi? Misschien wel, maar dat zeiden ze ooit ook van pindakaas met hagelslag en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Het gaat om plezier in je werk en je leven en ik heb het leukste werk dat er is. Nu jij nog!

Over Petra (www.centrumsprankel.nl)

‘Dartelend hert’. Dat is toch wel de leukste beschrijving die iemand ooit van mij heeft gegeven. Wie ben ik dan? Ik ben Petra Swart, geboren in 1975, getrouwd en baasje van een eigenwijze maar erg lieve kat. Energetisch therapeut en Sprankelcoach en daarnaast nog twee dagen per week docent. Spiritueel, dromer én doener, speels, intuïtief, vrolijk, positief, nuchter en vol passie voor de dingen waar ik warm voor loop.

In mijn praktijk Centrum Sprankel help ik (hoog)gevoelige vrouwen die vastlopen door vage en onbegrepen klachten. Ik help hen om deze klachten te verminderen of te laten verdwijnen, zodat ze weer kunnen sprankelen! Hoe ik dat doe? Vooral door mijn grote aangeboren invoelingsvermogen in te zetten. Ik ben in staat om onder de oppervlakte mee te voelen wat er diep in jou leeft. Daardoor kunnen we tijdens een sessie snel de diepte in. Ik help je om onbewuste angsten, patronen en blokkades zichtbaar te maken, waardoor je deze kunt helen en loslaten.

Een van de tools die ik hierbij gebruik, zijn opstellingen. Sinds ik er een paar jaar geleden mee kennismaakte, ben ik helemaal verliefd op deze prachtige werkwijze. Familieopstellingen, organisatieopstellingen, traumaopstellingen: alles is mogelijk. Een opstelling geeft op een subtiele, maar soms ook confronterende manier inzicht in de onbewuste patronen. Dit onder ogen zien van de realiteit werkt voor veel mensen buitengewoon helend.

Waarom deze cursus?

Tijdens deze cursus nemen we je mee op een reis die je leven gaat veranderen. Je gaat anders naar het ondernemerschap kijken en gaat ontdekken welke manier van werken écht bij jou past. Je krijgt praktische handvatten en gaat deze meteen in de praktijk brengen. Daarnaast combineren we het praktische met het energetische om jou te helpen jouw blokkades zichtbaar te maken door middel van opstellingen. 

Tijdens een opstelling stapt een representant in de energie van bijvoorbeeld jouw vader. Of van je bedrijf, als het gaat om een organisatieopstelling. Met behulp van meerdere representanten kun je zo veel inzicht krijgen in de blokkades die jou belemmeren om voluit te leven. De opstelling geeft inzicht en zet de energie weer in beweging, waardoor je ruimte en opluchting zult voelen. Tijdens de 2-daagse cursus ‘Leef je droom’ zullen we opstellingen doen om inzicht te krijgen in de blokkade die nog tussen jou en je droom staat.

Heel leuk Petra en Marloes; maar wat gaan we dan doen?

 

We willen het natuurlijk nog een beetje spannend houden wat we precies gaan doen 😉 Wat we al wel kwijt willen; we gaan met een groepje van maximaal 6 deelneemsters duiken in je levensmissie en hoe dit zich verhoudt met je bedrijf. Tijdens deze twee middagen focussen we op het ontdekken van jouw blokkades door middel van opstellingen en gaan we praktisch aan de slag met het formulieren van jouw WHY. Dit alles leer en doe je tijdens twee live cursus-middagen op 6 juni en 26 september van 13.00 tot 17.00 in de Piramide aan de Waal in Gendt.

Wat is het resultaat aan het einde van deze cursus?

Je hebt het zelfvertrouwen en de ontspanning om een bedrijf te creëren wat 1000% bij je past!

Je voelt dat alle puzzelstukjes op zijn plek vallen en hoe jij deze stukjes bij elkaar brengt.

Je ontdekt hoe je op een manier die jou gelukkig maakt geld kunt verdienen met je lievelingsbedrijf

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd in je bedrijf en je leven, waardoor jij kunt stralen als de mooie vrouw die je bent.

Koop nu je kaartje