Selecteer een pagina

Serieus, ben je ooit wakker geworden dat je realiseerde dat je niet echt het leven leeft, maar geleefd wordt door het leven? Natuurlijk, leef je want je ademt maar dat er verder niet heel veel meer is..

Ik kwam nog niet zo heel lang geleden tot het besef dat het leven mij leeft en ik niet het leven.
Mijn leven was alleen maar werk geworden en verder weinig tot zeer minimaal sociaal leven.
Ik had al een zeker 2 jaar ECHT geen vakantie genomen (meestal neem ik laptop en werk mee op vakantie #AREYOUKIDDING – Nope) , wat volgens de meeste echt belachelijk is.

Dus ik besloot een evenwichtiger leven te gaan leiden. Meer work-life balance en ik noem dat Operatie Live Life Full. Dat betekent meer plezier, meer vakantie, meer ontdekken en meer ervaringen op doen op alle fronten. Want als je me een beetje kent weet je dat ik hou van full-glam dressing voor bijna elke gelegenheid al dan niet met een glitter of een tof detail.

En dat roept vragen op. Vragen die ik ook aan mijn klanten stel. Want wat is de ‘Vrije tijds’ variant van mezelf? De Ik-Ben-Niet-Aan-Het-Werk-Look-&-Feel. De kleding die je draagt als je boodschappen doet, met je vrienden naar de film gaat, naar de markt loopt, je gewoon een wandeling maakt door het bos. Nu hoeft dat er niet meteen slobby uit te zien, maar het vraagt wel om een iets andere aanpak. Want met je naaldhakken het bos is, is niet echt hoe het is. Weet ik, maar noem even een heel extreem voorbeeld.

Dus laat ik dat nu wat meer willen veranderen. Operatie Live Life Full is van start en dat resulteerde meteen in meer sporten en letten op de juiste voeding. Ik voel me ook meteen beter. Nu sport ik 3 keer in de week met begeleiding van een personal trainer en met heel erg fijn advies rondom voeding. Kan ik iedereen aanraden. Want ik neem nu de regie zelf in handen van mijn leven in plaats van het leven over mij. Krachtig zoals het hoort en zoals ik jou ook zou willen vragen om te doen.

Je hoeft daarvoor niet te wachten tot het 2021 is. Dat kan gewoon nu. Nu je deze blog leest.
Want vraag jezelf eens oprecht af. Leef jij het leven of leeft het leven jou? En als dat laatste het geval is. Serious, you need to do something! Het leven is te kort..

Blijf op de hoogte, want terwijl ik op Operation Live Life Full ben, zal ik mijn ervaringen en bijbehoren stijl beschrijven binnenkort uitgebreid van delen op Instagram. Volg je me op Instagram?

Volg jij de fabulous Felicity al? Zeker doen, want ze is onwijs inspirerend, grappig en gewoon super leuk. Check ook zeker haar website als jij meer wil doen met jouw stijl.