Mindfulness

LICHT is mijn lievelingskleur

“Licht is mijn lievelingskleur” dat staat op een kaartje wat op de wc-deur bij ons thuis hangt. Vandaag betekent dit kaartje net een beetje meer voor me dan anders, aangezien ik terwijl ik dit typ net terug ben van het LICHT even van Elise. Puzzelstukjes die op zijn plaats vallen, ideeën die een meer concrete vorm krijgen en meer helderheid in de richting waarop ik ga met mijn bedrijf en mijn leven. Heel veel kan ik er nog niet over delen, want ik wil het eerst verder uitwerken. Maar wat ik al wel kan vertellen, is dat het magisch wordt. Life changing.

Licht is mijn lievelingskleur. Ja, roze natuurlijk ook nog steeds, maar licht is waar ik naartoe wil. Licht als in; ruimte, geluk, plezier, authenticiteit en bovenal vrij. Vrijheid, verbinding en inspiratie; dat is nog steeds de kern van Goals on Heels en dat zal het zeker blijven. Wat ik wil brengen in de wereld is gelijkheid en vooral geluk. Vrouwen die geïnspireerd zijn, werk doen waar zij écht gelukkig van worden en wat 1000% bij ze past. Vrouwen die keuzes durven maken, omdat ze deze baseren op hun gevoel. Hun intuïtie gaan ontwikkelen om zich door te laten leiden en op te staan, elkaar te ondersteunen en de wereld samen mooier te maken.

Licht als leidraad

Vandaag voel ik me meer dan ooit verbonden met de wereld. Ik voel me vrij, gelukkig en heb oprecht plezier in wat ik doe. Natuurlijk zijn er nog genoeg vlakken waarop ik me kan ontwikkelen, maar ik kies ervoor om te focussen op mijn pad. Het stipje op de horizon komt elke dag een stapje dichterbij. Waar ik voorheen nog weleens twijfelde over de stappen die ik zette, de keuzes die ik maakte of over de snelheid van mijn groei; vandaag keek ik terug op de laatste maanden en realiseerde ik pas echt hoe snel het allemaal al is gegaan. Maar vooral dat het tempo niet uitmaakt als je ondertussen geniet. Genieten van het werk wat je doet en van het leven wat je leeft. Iedereen is hier met een reden, iedereen heeft een dieper verlangen om waar te maken. En als je eenmaal je diepere verlangen ontdekt, de keuze durft te maken en er 1000% voor gaat om het waar te maken, dan ben ik ervan overtuigd dat je het gaat waarmaken. Vergeet alleen niet onderweg te genieten. Neem eens die omweg, pauzeer even en geniet van het uitzicht. Want uiteindelijk gaat het niet om je bestemming, maar het gaat om de reis die je maakt.

Je bent er al

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *