Wat is dit spannend, hier is ‘ie dan; mijn eerste blog! Ok, ik ga mezelf eerst even netjes voorstellen. Mijn naam is Melany Beaumont ik ben ontwerpster en eigenaresse bij Beau Accessoires. Ik ontwerp sieraden van edelstenen, kristallen en andere duurzame materialen.

Ik en natuursteen

Ik geloof heel sterk in de kracht van edelstenen en kristallen. Ik ben de laatste tijd op een heel mooi pad beland, waar ik mijn journey start om meer over meditatie te leren en persoonlijke ontwikkeling. Waar ik ook altijd voor sta is happiness. Happiness is een heerlijk gevoel, een gevoel dat ik iedereen om me heen gun. Ook vind ik positiviteit, dankbaarheid en liefde heel belangrijk. En al deze mooie dingen combineer ik met edelstenen. Edelstenen zijn mooie stenen die heel bijzonder zijn. Ik ben altijd heel nieuwsgierig geweest naar edelstenen. Ze hebben een mooie werking op je geest en lichaam en dat vind ik super bijzonder. Ik leer nog elke dag iets nieuws van edelstenen en kristallen en dat ga ik met jou delen in mijn blogs.

Wat vindt mijn gezin van natuurstenen?

Mijn gezin bestaat uit mijn 2 kinderen Kaylinn van 8, Daylen van 4 en mijn partner Emo. Daylen weet er nog niet veel van want hij is nog klein, maar Kaylinn vindt edelstenen heel interessant en ze heeft zelfs een favoriete en als we ergens zijn en zij ziet het, herkent ze het meteen. En ze vraagt ook veel over edelstenen. Haar favoriete is de rozenkwarts. Mijn partner denkt dat er voor ieder persoon een passende edelsteen is.

Mijn lievelingssteen

Mijn lievelingsstenen zijn de rozenkwarts en de labradoriet. Hier een uitleg van beide stenen.

Rozenkwarts: Is een echte steen van liefde en vrede het open je hart om liefde te geven en ontvangen. Het is een hele mooie zachte steen. De rozenkwarts straalt een liefdevolle vrouwelijke energie uit en brengt vrede en harmonie in relaties.

Labradoriet: Vind ik een super mooie steen, grijs en als je het steen beweegt zie je een diepe blauwe, groene of geelachtige glans. De labradoriet is een beschermende en spirituele steen. Het beschermt je aura en houdt negatieve invloeden van buitenaf weg. Hij brengt vergeten herinneringen terug en schenkt kracht en vertrouwen. Ook vermindert het angst, bestrijdt eenzaamheid en geeft zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. De steen versterkt de intuïtie en creativiteit. Het kalmeert en harmoniseert driftkoppen en kan pijn aan botten en gewrichten verlichten.

Neem ook zeker een kijkje bij Melany op haar website waar zij de mooiste sieraden met edelstenen verkoopt