Met dat ik deze blog schrijf hoop ik dat ik niet alleen ben. Maar heb je ooit stil gestaan bij de leeftijd die je bent of gaat worden op je verjaardag. HOLY – ik ben pas 31 jaar geworden.

Ga je gang en vervang de 31 met je eigen schokkende leeftijd. Het maakt mij niet uit welke leeftijd het is, maar de tijd glijdt weg en het leven is niet altijd precies zoals je het wilt hebben. Laatste vroeg iemand om mijn leeftijd en ik wilde zeggen 24, niet om cute over te komen. Maar mijn brein had niet echte serieus update gehad en het besef dat ik inmiddels een vrouw ben van 31 jaar.

Ik zie dit veel bij mijn Succes With Style System klanten, zij pushen en pushen en bereiken het ene na het andere mega life goal. Van nieuwe opdrachtgevers, misschien wel ander werk, het vinden van een partner, het rijden in een nieuwe auto of het wonen in een andere stad of omgeving. Onze brein heeft niet altijd die memo helemaal door als het gaat om jezelf passend te presenteren naar die nieuwe situaties. Ik heb het over je stijl. Deze blijft hangen op een leeftijd die niet meer past bij de persoon die je bent geworden. Jij als persoon ben inmiddels wat levels verder maar je stijl is een beetje blijven hangen.

De manier van leven en alles wat daarbij hoort komt dan niet meer overeen met wat je in je kledingkast hebt hangen. Mensen denken dat je jonger bent, Je word aangezien voor assistent van de baas in plaats van de baas zelf, je ben inmiddels moeder geworden maar je kleed je nog zoals daarvoor. Waardoor we ons ongemakkelijk voelen en niet weten waarom en deze lijst van situatie gaat maar door.

Ik corrigeer constant deze ‘fouten’ voor mijn klanten door ze kennis te laten maken met de kracht van styling en ze een spiegel voor te houden. Maar zoals al eerder beschreven, pas ik alles wat ik mijn klanten adviseer met enige regelmaat ook op mezelf toe. De bekende ‘practice what you preach’ en voorheen hielt ik dat voor mezelf maar zoals in mijn vorige blog leek het mij leuk om jullie daar onder de noemer ‘Project Live Life Full’ en een kijkje in eigen keuken mee te nemen..

Ik ben een volwassen vrouw, met een succesvol styling bureau, woont in het centrum van Arnhem, rijdt in een auto, heeft fantastische vrienden, houdt van heerlijk eten buiten de deur. Waarom draag ik dan een vredesnaam nog kleding van toen ik nog vol in de mijn twintiger jaren zat. Natuurlijk pas ik ze nog steeds, en ik werk in de mode dus ‘technisch’ kan ik er mee wegkomen, maar de waarheid is dat ik vast zat in mijn stijlverleden. Het heeft herinneringen aan mijn vroegere zelf niet mijn toekomstige zelf.

Dus wat heb ik gedaan? Ik nam de tijd om mijn eigen stijl weer eens onder de loep te nemen. Vreemde schoenen? WEG? Bizarre print combinatie? WEG! Tassen vanuit studie periode WEG! Alles wat niet overeenkwam met de vrouw die ik vandaag de dag ben, moest gaan en OMG lieverds, dat voelt fijn.

WARNING: dit is niet de Maria Kondo manier – want die is styling wise niet goed! De bekende More to Match manier.

Dus mijn uitdaging voor jou is deze: Vraag jezelf eens af wie je bent en wie je wilt zijn? Vraag eens aan je toekomstige zelf past jouw kledingkast incl. in houd nog wel bij wie je vandaag de dag bent? Als dat niet het geval is, is het misschien interessant om eens te kijken naar de Garderobe Doorloop, dan kijken we samen in jouw garderobe doorloop en nemen we je kleding stuk voor stuk onder de loep. Want het is tijd om zuiver te kiezen voor wie je vandaag de dag bent!

Dus hulp nodig? Hier ben ik, je allerbeste vriendin! Stuur mij een e-mail als je een garderobe doorloop wilt ervaren. Je toekomstige zelf zal je eeuwig dankbaar zijn.

Dit was voorlopig de laatste blog voor Goals on Heels. More to Match groeit als kool en ik red het niet om maandelijks een blog te schrijven. Ik wil Marloes enorm bedanken voor het vertrouwen in mij om dit te kunnen doen. En ik wil jou bedanken voor het veelvuldig lezen van mijn blogs.

Dankjewel!

Wil je niks missen? Volg mij en mijn avonturen op @moretomatch