Selfcare

Nieuwe maand update – Wat gaat er allemaal gebeuren?

September vind ik altijd zo’n magische maand. We zijn ruim over de helft van het jaar, maar toch voelt het alsof we nog zeeën van tijd hebben tot het volgende jaar begint. 4 maanden is ook nog ruim voldoende om flinke stappen te zetten richting je dromen en doelen, dus als je de zomervakantie iets minder hebt gedaan dan je eigenlijk wilde dan is dit je kans! De afgelopen maand ben ik vooral achter de schermen super druk geweest met van alles, dus ik vond het hoog tijd voor een nieuwe maand update met wat er allemaal gaat gebeuren.

PomPom Party 2.0

Als je me volgt op Instagram en geabonneerd bent op de fanmail, dan kan je het bijna niet gemist hebben; er komt weer een nieuwe PomPom Party. En ik ben er enthousiaster over dan allebei mijn vorige events samen! We gaan deze middag samen aan de slag met de balans tussen Body, Mind en Soul en dit gaan we op een super unieke wijze doen. De komende weken zal ik steeds meer verklappen over het event, maar wat ik al kan delen is dat de eerste gastspreekster álles weet over styling en de kracht van een écht goed compliment (dus niet alleen hé wat zit je haar leuk). Ik zelf ga je meenemen in de wereld waarin je oprecht goed in je vel zit, op het gebied van je lichaam en je geest en de tweede gast van de dag neemt je op een interactieve wijze mee in een kijkje in jouw ziel. We sluiten af met een gezamenlijke borrel en je gaat naar huis met een fijne goodiebag 😊Er zijn nog maar een paar kaartjes, dus wees er snel bij!

Goals on Heels 2.0

Ik ben achter de schermen ook druk bezig geweest met een update van Goals on Heels zelf. Hier komt ook de komende tijd steeds meer van online, er staan namelijk een heleboel fijne blogs, video’s en cadeautjes voor je klaar. Terwijl ik bezig was met het creëren van deze content werd mij één ding ook echt heel duidelijk; ik ben dol op het maken van nieuwe inspirerende dingen. Zowel blogs als video’s, maar ook meditaties, cursussen en nog veel meer! Daarom ben ik de afgelopen tijd aan de slag gegaan met mijn aanbod. Terugkijkend op het afgelopen jaar kan ik zien dat ik onwijs veel nieuwe challenges, cursussen en programma’s heb gemaakt en dat ik veel bezig ben geweest om dit aan te bieden. Ik wil me méér focussen op het maken van deze inhoud omdat ik geloof dat je hier veel meer aan hebt dan dat ik bezig ben met de marketing hierachter. Dit is precies de reden dat ik heb besloten om dit op een andere manier aan te bieden, namelijk door middel van een membership. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot ALLE cursussen, online workshops, meditaties en wat ik nog meer creëer en je zit nergens aan vast want je kunt ook gewoon per maand opzeggen. Ik ben bijna klaar om de deuren te openen, dus stay tuned ❤

Wat betekent dit voor jou?

Er gaan per week meerdere artikelen online komen, van mijzelf maar ook van de vriendinnen van Goals on Heels. Zoals je misschien al hebt gezien is de hoofdpagina van mijn blogs ook al aangepast en kun je specifiek op de onderwerpen zoeken die jij interessant vindt. Wil jij bijvoorbeeld meer weten over gezonde voeding dan kijk je bij het kopje Body, maar wil je juist meer weten over ondernemen dan kijk je bij Mind of Ondernemen. Ook het YouTube kanaal gaat weer nieuwe input krijgen, gericht op het makkelijker maken om jouw droomleven te realiseren. De grootste verandering voor jou op dit moment is dus vooral dat je je méér kunt gaan laten inspireren en als je member wordt begeleid ik je ook persoonlijk in het realiseren van jouw droomleven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *