Over Marloes Teunissen

Het gezicht achter Goals on Heels

Lieve vrouw,

Ik ben Marloes Teunissen-Arends. Onderneemster, getrouwd, meisjesmoeder, kattenmoeder en koffie lover. Zo. Dan hebben we dat gehad. Je drukte dan wel op ‘over mij’, maar ik wil het over jou hebben. Hoezo dat dan? Nou, ik geloof in jou. Je zou mij een fan kunnen noemen. En Iedereen heeft een cheerleader nodig, toch? Zoek niet verder, jij hebt net die van jou gevonden. Jouw persoonlijke cheerleader. Jouw stok achter de deur, jouw schop onder je reet. Maar dan met hakken aan. Hoge, want ik doe niet aan klein. Ik denk groot. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou.

De sky is, zeg maar, nog niet eens the limit. Ik weet dat jij alles kan doen wat je maar wil. Misschien heb je de sky nog niet gezien of kijk je al een tijdje naar boven en weet je niet hoe je daar moet komen. Ik zet de ladder ernaartoe graag voor je neer met coaching, advies en een vleug zweefteef. Gekke combi? Misschien wel, maar dat zeiden ze ooit ook van pindakaas met hagelslag en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Het gaat om plezier in je werk en je leven en ik heb het leukste werk dat er is. Nu jij nog.

Liefs,

Marloes

Wil jij meer plezier in je leven?

Bekijk dan zeker de mogelijkheden om samen met mij te werken; plezier gegarandeerd!

Get to know me

N

Getrouwd met Niels

N

Grootste guilty pleasure; donuts

N

Dol op koffie

N

Lievelingskleur roze

N

Ochtendmens

N

Optimist

N

2 dochters; Sophie en Fenne

N

Draagt bijna altijd hoge hakken

N

Gek op Scandinavië

N

Een kat; Juno

N

Lichtwerker

N

Werkgeluk expert

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes