Over mij

Verwondering, genieten en vrijheid

Ik ben Marloes

Verwondering, genieten en vrijheid; dat zijn drie woorden die mij zowel omschrijven als raken. Ze raken me, omdat ik deze waarden steeds minder om me heen zie. En wanneer ik ze zie, zijn ze vaak oppervlakkig. Ik ben Marloes en verwonder me elke dag opnieuw over alles wat ik om me heen zie ontstaan en gebeuren. Ik geniet intens van de kleine dingen en ik vind het belangrijk om deze dingen ook te zien. Leven staat voor mij gelijk aan vrijheid en die vrijheid vind ik in balans in mijn leven.

Hoeveel vrouwen hebben een droom die ze niet durven waar te maken? Omdat ze zich wegcijferen voor hun gezin, vrienden, familie of anderen. Vrouwen die zichzelf niets gunnen, omdat ze alles aan een ander geven. Het breekt mijn hart om te zien hoeveel potentie er op deze manier verloren gaat. Iedere vrouw heeft een verborgen super power, ook jij. En jij verdient het om deze super power aan de wereld te laten zien. Om er je werk van te maken en zo de wereld ook een beetje mooier te maken. Jij hebt ook een unieke gift om te delen.

Ik help vrouwen die worstelen met hun werk, die geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken en die zichzelf klein houden. Mijn klanten durven met mij samen de eerste stappen richting hun droombaan en hun droomleven te zetten, in loondienst of als onderneemster. Met mijn hulp leer je om je ideeën concreet te maken, ga je daadwerkelijk tijd creëren voor je dromen en durf je voor jezelf te kiezen.

Bucketlist #1

Vakantiehuisje in Stockholm

Bucketlist #2

Een lieve puppy

Bucketlist #3

Parachutespringen

Bucketlist #4

1000 vrouwen helpen aan hun droombaan

Bucketlist #5

Event voor 3000 ambitieuze vrouwen

Bucketlist #6

Mooi kantoor in Nijmegen

Bucketlist #7

Rondreis door Amerika

Get to know me

N
Getrouwd met Niels
N
Grootste guilty pleasure; donuts
N
Dol op koffie
N
Lievelingskleur roze
N
Ochtendmens
N
Optimist
N
2 dochters; Sophie en Fenne
N
Draagt bijna altijd hoge hakken
N
Gek op Scandinavië
N
Een kat; Juno
N
Life advice
N
Werkgeluk expert

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes