Marloes Teunissen-Arends

Personal Cheerleader | Life en Business Coach

Zet samen met mij de stap richting je droomleven

Lieve vrouw

Ik ben Marloes Teunissen-Arends. Onderneemster, getrouwd, meisjesmoeder,  koffie lover en dol op gifjes. Zo. Dan hebben we dat gehad. Je drukte dan wel op ‘over mij’, maar ik wil het over jou hebben. Hoezo dat dan? Nou, ik geloof in jou. Je zou mij een fan kunnen noemen. En Iedereen heeft een cheerleader nodig, toch? Zoek niet verder, jij hebt net die van jou gevonden. Jouw persoonlijke cheerleader. Jouw stok achter de deur, jouw schop onder je reet. Maar dan met hakken aan. Hoge, want ik doe niet aan klein. Ik denk groot. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jou.

De sky is, zeg maar, nog niet eens the limit. Ik weet dat jij alles kan doen wat je maar wil. Misschien heb je de sky nog niet gezien of kijk je al een tijdje naar boven en weet je niet hoe je daar moet komen. Ik zet de ladder ernaartoe graag voor je neer met coaching, advies en een vleug zweefteef. Gekke combi? Misschien wel, maar dat zeiden ze ooit ook van pindakaas met hagelslag en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Het gaat om plezier in je werk en je leven en ik heb het leukste werk dat er is. Nu jij nog.

Liefs,

Marloes

Mijn werkwijze

Ik houd van actie. Wanneer je met mij werkt blijf je in beweging. We pakken je leven grondig aan; ik geloof niet dat je werk en privé strikt kunt scheiden. Een rot-dag op je werk werkt door in je dagelijkse leven en andersom. Het een kan dus niet zonder het ander. 

Mijn trajecten bestaan uit een combinatie tussen online en offline; elkaar zien, spreken en kunnen huggen maakt een wereld van verschil. Een groot deel kun je zelf online al aanpakken met mijn online programma’s en cursussen, maar de personal touch zorgt voor die schop onder je kont die je nodig hebt.

Mijn kernwaarden

Authenticiteit

Er gaat niks boven jezelf zijn in alles wat je doet. Geen maskers, geen toneelstukjes; helemaal JIJ. Wanneer je altijd jezelf bent, hoef je nooit te twijfelen.

Plezier en geluk

In alles wat ik doe streef ik naar plezier en geluk. Voor mijzelf en zeker ook voor jou. Alles is mogelijk en niks is te gek

Alles is verbonden

In je leven bestaan geen grenzen tussen verschillende gebieden; werk, privé & gezondheid (zowel mentaal als lichamelijk) zijn allemaal verbonden. Door alles in verband met elkaar te zien én aan te pakken kun jij het optimale uit je leven halen.

Wil jij meer plezier in je leven?

Bekijk dan zeker de mogelijkheden om samen met mij te werken; plezier gegarandeerd!

 

Wacht niet langer. Begin vandaag met jouw droomleven!

7 + 12 =