Persoonlijk Ontwikkelplan

Persoonlijke begeleiding

Zet samen met mij de stap richting je droomleven

Word ook een Dromenvanger!

Heb je behoefte aan meer zelfvertrouwen?
Wil je leren om zonder te twijfelen keuzes te maken?
Ben jij toe aan een grote verandering in je leven?

Laat jij je nog tegenhouden door wat anderen van je denken?

Dit super gave programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag concreet aan de slag gaan met hun dromen en startende dromenvangers die meer focus nodig hebben.

Wat krijg je voor je investering:

  • Wekelijks online spreekuur
  • Online programma
  • 9 modules; stap voor stap van dromen naar doen
  • Personal Cheerleader
  • Besloten online community
  • Feedback op je oefeningen

De investering: €497,- excl. btw

 

Door het klikken op deze button word je doorgestuurd naar de online academy waar je je kunt aanmelden voor het programma.

Mijn werkwijze

Ik houd van actie. Wanneer je met mij werkt blijf je in beweging. We pakken je leven grondig aan; ik geloof niet dat je werk en privé strikt kunt scheiden. Een rot-dag op je werk werkt door in je dagelijkse leven en andersom. Het een kan dus niet zonder het ander. 

Mijn trajecten bestaan uit een combinatie tussen online en offline; elkaar zien, spreken en kunnen huggen maakt een wereld van verschil. Een groot deel kun je zelf online al aanpakken met mijn online programma’s en cursussen, maar de personal touch zorgt voor die schop onder je kont die je nodig hebt. 

Mijn kernwaarden

Authenticiteit

Er gaat niks boven jezelf zijn in alles wat je doet. Geen maskers, geen toneelstukjes; helemaal JIJ. Wanneer je altijd jezelf bent, hoef je nooit te twijfelen.

Plezier en geluk

In alles wat ik doe streef ik naar plezier en geluk. Voor mijzelf en zeker ook voor jou. Alles is mogelijk en niks is te gek

Alles is verbonden

In je leven bestaan geen grenzen tussen verschillende gebieden; werk, privé & gezondheid (zowel mentaal als lichamelijk) zijn allemaal verbonden. Door alles in verband met elkaar te zien én aan te pakken kun jij het optimale uit je leven halen.

Neem vrijblijvend contact met mij op

5 + 8 =