(Re)Build your Business

Jouw droombedrijf binnen handbereik met een concreet stappenplan

Bouw je bedrijf aan de hand van een compleet stappenplan

Is het jouw droom om van jouw bedrijf een mega succes te maken, maar heb je geen idee hoe? Wil jij graag een grote verandering in je bedrijf, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb jij een super tof idee, maar weet je niet precies in welke vorm je dit wil aanbieden? Of kun jij niet de woorden vinden om jouw concept te pitchen? 

Ik help je bij het ontwikkelen van het concept wat bij je past, waardoor jij weer vrijheid gaat ervaren in je onderneming en je leven. Vragen als “Hoe spreek je klanten aan”, “Hoe voer je een succesvol verkoopgesprek” en “Hoe bepaal ik mijn prijs” komen onder andere aan bod. In het (Re)Build your Business traject maken we een compleet stappenplan hoe jij je bedrijf nog verder kunt uitbouwen. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met het maken van een online programma, het uitwerken van een totaal traject voor je klant of het in de markt zetten van je (nieuwe) dienst.

Je sluit het traject af met een helder beeld van je doelgroep, bedrijfsplan, missie, marketing- en verkoopstrategie en meer zelfvertrouwen.

Kortom, na dit traject heb jij jouw bedrijf stevig staan en kun jij nog jaren vooruit.

Wat krijg je precies?

  • Brainstorm sessie in mijn online praktijk vooraf. Zo kan ik het traject precies op jouw wensen afstemmen.
  • Een live middag inclusief lunch.
  • 4 online sessies
  • Ik houd je wekelijks accountable voor de afspraken die we met elkaar maken
  • Je kunt altijd met elke vraag bij me terecht over je onderneming
  • Je krijgt van mij een werkboek waarin we alles uitwerken, zodat jij naar huis gaat met een draaiboek van jouw plan.
  • We gaan o.a. aan de slag met jouw ideale klant, je dienst of product, sales, marketing en planning.
  • Je krijgt onbeperkt toegang tot de online community

Investering: €1497,- excl. btw

Wil je liever in termijnen betalen?

Je betaalt dan €499,- excl. btw per maand (3 keer)

 

Mijn grootste struggle voor ik begon met Project Dromenvanger was de vraag: “Wat wil ik nou?” Zoveel dingen die ik leuk vind, maar waarvan word ik nou écht gelukkig? En hoe verdien ik daar geld mee? Tijdens het traject word je aan het werk gezet en ga je – door creatieve huiswerkopdrachten – terug naar de basis. Je leert jezelf veel beter kennen en dat heeft bij mij gezorgd voor een hoop rust, inspiratie en richting. Marloes heeft me gemotiveerd en superveel praktische handvatten aangereikt om stapje voor stapje meer duidelijkheid te krijgen in dat einddoel. Ik ben nog niet klaar met Project Dromenvanger, maar heb in de tussentijd al wel mijn eerste geld verdiend met mijn gloednieuwe onderneming. Zo lijkt die droom van een eigen onderneming – ook al weet ik nog niet precies hoe of wat – ineens een stuk dichterbij. De beste investering is die in jezelf en met Project Dromenvanger is dat precies wat je doet.

Benthe

LifeJunkie

Neem vrijblijvend contact met mij op

11 + 8 =

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes