Spiritueel

Alle tools die jij nodig hebt om meer in alignment te zijn

Project Dromenvanger

Ben jij toe aan een grote verandering in je leven?
Wil jij ook met meer energie de dag afsluiten?
Heb jij een droom, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Laat jij je tegenhouden door wat anderen van je denken?

Dit super gave online programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag concreet aan de slag gaan met hun droomleven en die daarin meer focus nodig hebben.

Dit programma bevat o.a. handige planners, meer dan 20 video’s, een online community, meer dan 30 worksheets, meditatie opdrachten, feedback op je oefeningen en nog veel meer!

Licht sessie

Loop je vast op een bepaald vraagstuk in je leven en ben je op zoek naar meer verbinding? Met jezelf, met anderen en het Universum? Heb je het gevoel dat je een bepaalde kant op geduwd wordt, maar kun je er niet precies je vinger leggen? Wil je ontdekken op welk vlak in je leven je meer focus mag leggen? Is er een keuze die je wil maken, maar constant voor je uitschuift omdat je gewoon niet weet welke richting je op wil?

Met een online sessie help ik je terug de focus te leggen op datgene wat je wil laten groeien, door je connectie met je authentieke zelf te versterken.

 

Aan de slag met de Wet van Aantrekking

Droom jij van een mooi en rustig leven? Wil je graag weer controle over je eigen emoties? Je wil dolgraag aan de slag met spiritualiteit en de maancyclus, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil jij de verandering in je emoties beter begrijpen?

Wil jij bewuster en in alignment met het universum leven? Word dan member van de Goals on Heels Community, waarin we elkaar steunen om onze dromen waar te maken. We werken aan onze dromen en laten ons leiden door onze intuïtie.

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes