Verbinding

Alle tools die jij nodig hebt om meer in alignment te zijn

Project Dromenvanger

Ben jij toe aan een grote verandering in je leven?
Wil jij ook met meer energie de dag afsluiten?
Heb jij een droom, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Laat jij je tegenhouden door wat anderen van je denken?

Dit super gave online programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag concreet aan de slag gaan met hun droomleven en die daarin meer focus nodig hebben.

Dit programma bevat o.a. handige planners, meer dan 20 video’s, een online community, meer dan 30 worksheets, meditatie opdrachten, feedback op je oefeningen en nog veel meer!

Licht sessie

Loop je vast op een bepaald vraagstuk in je leven en ben je op zoek naar meer verbinding? Met jezelf, met anderen en het Universum? Heb je het gevoel dat je een bepaalde kant op geduwd wordt, maar kun je er niet precies je vinger leggen? Wil je ontdekken op welk vlak in je leven je meer focus mag leggen? Is er een keuze die je wil maken, maar constant voor je uitschuift omdat je gewoon niet weet welke richting je op wil?

Met een licht sessie help ik je op afstand terug de focus te leggen op datgene wat je wil laten groeien, door je connectie met je authentieke zelf te versterken.

 

Keukentafel sessie

Heb je behoefte aan een luisterend oor, advies of ben je op zoek naar meer richting in je leven, maar wil je dit kunnen plannen zonder dat je aan een traject begint? In een keukentafel sessie help ik je in een sessie weer op weg. 

We gaan in op de issues waar jij op dat moment mee zit en ik geef je de handvatten en tools die je nodig hebt om weer door te kunnen. Dit kunnen o.a. onderwerpen zijn met betrekking tot werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. 

Ochtend Routine Cursus

Kom jij op dagelijkse basis tijd te kort? Wil jij leren om vroeger op te staan? En je ochtenden effectiever gebruiken?
Doe dan mee aan deze training. Je leert in 21 dagen een nieuwe gewoonte aan samen met een netwerk van vrouwen om je te ondersteunen, krijgt tips en trucs om te beginnen en vol te houden en je hebt aan het einde van de training méér tijd om je dromen waar te maken.

Wat krijg je precies:
* Een maand lang toegang tot de online community en training
* Dagelijkse motivatie om op te staan
* Al mijn tips over een fijne ochtendroutine
* Handvatten om na de training ook door te zetten met een fijne ochtendroutine
* Wanneer je wilt word je tijdens de training toegevoegd aan een Whatsapp groep om elkaar ‘s ochtends te ondersteunen

We starten 1 mei 2019. Schrijf je snel in en krijg direct toegang tot de online community.

Aan de slag met de Wet van Aantrekking

Droom jij van een mooi en rustig leven? Wil je graag weer controle over je eigen emoties? Je wil dolgraag aan de slag met spiritualiteit en de maancyclus, maar hebt geen idee waar je moet beginnen? Wil jij de verandering in je emoties beter begrijpen?

Wil jij bewuster en in alignment met het universum leven? Word dan member van de Goals on Heels Community, waarin we elkaar steunen om onze dromen waar te maken. We werken aan onze dromen en laten ons leiden door onze intuïtie.

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes