Marloes Teunissen-Arends

Personal Cheerleader | Motivational Speaker

Als je blijft doen wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg

Organiseer jij een event en zoek jij nog een inspirerende, motiverende spreekster? Wil jij graag dat jouw bezoekers zin krijgen om dingen te gaan DOEN en dat zij naar huis gaan met het idee dat ze de wereld aan kunnen? En dat het liefst door iemand die meegaat in de energie van de ruimte en ze een liefdevolle schop onder hun kont kan geven? Of lijkt het je tof om je event aan te vullen met een praktische, persoonlijke kaartlezing (orakel of tarot) in jouw thema?

Ik vul je event met liefde aan met mijn praktische kijk op spiritualiteit en dromen waarmaken. Mijn grootste talent is alles kunnen zeggen tegen iedereen vanuit oprechte, pure energie. Mijn gesprekken en lezingen staan bekend om hun eerlijkheid, humor, inspiratie en motiverende werking. Dus wanneer ben ik op jouw event?

Topics

Kiezen voor jezelf

Spiritualiteit en ondernemen

Vrouwelijk ondernemerschap 

Activiteiten

Visualisatie/ begeleide meditatie

Kaartlezing (Orakel of Tarot)

Healing van blokkades

Tarieven: vanaf €297,- excl. btw + reiskosten

 

Er zijn ook mogelijkheden om topics en activiteiten op maat te verzorgen; vragen staat vrij <3

Neem vrijblijvend contact met mij op

6 + 14 =

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes