In één woord; geweldig! 1 augustus 2018 was de allereerste keer dat ik een event organiseerde en wat was het een geslaagde middag! Er gingen maanden voorbereiding aan vooraf, heel lang in het geheim en toen de bekendmaking. Een magisch moment voor mij, want ik had al sinds het begin van mijn onderneming het idee om een event te organiseren maar altijd gedacht dat het niks voor mij zou zijn.

Terugblik op de PomPom Party

Voor wie er niet bij was, de PomPom Party was een geheel verzorgde middag met workshops, spreeksters, een gezellige borrel en een goed gevulde goodiebag. Ik lanceerde die dag de nieuwe naam van mijn bedrijf, de nieuwe site en vertelde alles over de toekomstplannen. Van te voren had ik heel veel ideeën over de dag, maar alles wat ik had bedacht viel in het niet bij de dag zelf. Er hing een super goede sfeer, iedereen kletste gezellig met elkaar en ik werd overstelpt met cadeautjes.

We begonnen om 1 uur, nadat iedereen was binnengekomen bij het van der Valk in Nijmegen en wat te drinken had gepakt. Ik vertelde over mijn weg naar het ondernemerschap en hoe ik mijn Why had gevonden, direct gevolgd door een mini-workshop hoe jij jouw Why kunt vinden. Er werd druk meegeschreven en nieuwe plannen werden gesmeed. Daarna gaf Janna van Studelta een inspirerende talk over waarom het voor werkgevers belangrijk is dat werknemers plezier hebben in hun werk en hoe zij dit bij Studelta doen.
Na de pauze ontving iedereen haar goodiebag en gingen we meteen aan de slag met de Papertime Werkplanners. Ik gaf een workshop over hoe je effectief omgaat met je tijd en er het meeste uit kunt halen. Het verschil tussen effectief en productief zijn is dat je bij productiviteit wel veel gedaan krijgt, maar dat je niet direct concreet aan de slag bent voor je dromen. Je kunt immers heel productief zijn en je hele huis poetsen, terwijl je eigenlijk had moeten werken aan een deadline voor je bedrijf. Na deze workshop vertelde Christa hoe zij eerst ongelukkig was in haar werk (en daardoor ook privé) en is gegroeid naar echte vA-player nadat zij Project Dromenvanger had gevolgd (eerlijk is eerlijk; ik heb hierbij wel wat traantjes gelaten..).

Na al deze inspiratie was het tijd voor de borrel, waarbij we nog veel meer hebben gekletst en elkaar hebben geïnspireerd. Voor mij was de middag meer dan geslaagd en er volgt zeker nog een PomPom Party 2.0!

Bekijk ook de foto’s van de middag!