Testimonials

Wat anderen over mij zeggen

Marloes is een bron van inspiratie! Na één call werd mij duidelijker welke kant ik op wil met mijn carrière. Het antwoord lag namelijk diep van binnen verstopt en Marloes wist dit zo naar boven te brengen. Zij denkt goed met je mee en laat je tot inzichten komen waar je zelf niet aan had gedacht. Ik boek zeker nog een vervolgsessie bij haar in. Nogmaals bedankt, Marloes!

Romana

Wat een enthousiaste, warme en fijne vrouw is Marloes. Tijdens een call opende zij mijn ogen voor een idee dat me meer ruimte geeft. Marloes is open en stelt de lastige vragen zonder het lastig te maken. Ze zet me aan het denken en geeft die ruimte heel natuurlijk. Marloes biedt een hele fijne manier om te groeien.

Aurélie

AVUE

Marloes stelt op het juiste moment de goede vragen en durft daarbij ook de diepte in te gaan. Hierdoor kom je echt bij de kern, waarmee ze je weer stappen verder helpt. Ze steunt je onvoorwaardelijk en motiveert je ook om in actie te komen. Ze kan heel goed een open blik houden en is daardoor ook oordeelloos. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken!

Tjitske

Mijn grootste struggle voor ik begon met Project Dromenvanger was de vraag: “Wat wil ik nou?” Zoveel dingen die ik leuk vind, maar waarvan word ik nou écht gelukkig? En hoe verdien ik daar geld mee? Tijdens het traject word je aan het werk gezet en ga je – door creatieve huiswerkopdrachten – terug naar de basis. Je leert jezelf veel beter kennen en dat heeft bij mij gezorgd voor een hoop rust, inspiratie en richting. Marloes heeft me gemotiveerd en superveel praktische handvatten aangereikt om stapje voor stapje meer duidelijkheid te krijgen in dat einddoel. Ik ben nog niet klaar met Project Dromenvanger, maar heb in de tussentijd al wel mijn eerste geld verdiend met mijn gloednieuwe onderneming. Zo lijkt die droom van een eigen onderneming – ook al weet ik nog niet precies hoe of wat – ineens een stuk dichterbij. De beste investering is die in jezelf en met Project Dromenvanger is dat precies wat je doet.

Benthe

Benthe Bemelman

Wat een mooi traject! Ik ben al een hele tijd zoekende naar een manier om van mijn hobby mijn werk te maken. Toen kwam Marloes van Goals on Heels op mijn pad; ik wist niet wat ik meemaakte! Marloes, zo betrokken en bevlogen! Ze heeft mij een stapel zelfvertrouwen gegeven om toch mijn droom na te jagen. Ik had eerst mijn twijfels aan mijn eigen kunnen, maar als je met Marloes in zee gaat dan zijn die twijfels heel gauw weg! Wat een topper om mee samen te mogen werken. Ik heb een tijd stilgelegen wegens omstandigheden, maar als je dan een lief berichtje krijgt, zit je meteen weer vol energie en inspiratie om weer op te pakken. Dankjewel lieve Marloes en ik kijk uit naar wat het me nog allemaal gaat brengen! 

Anne Lotte

Anne Lotte

Voordat ik aan Project Dromenvanger begon van Marloes van Goals on Heels, worstelde ik enorm met welke kant ik op wilde met mijn website. Mijn hoofd zat vol met ideeën, maar ik kon geen concreet plan maken en ik was vooral bang dat ik niet goed genoeg ben in wat ik kan. Toen ik de Clarity Call met Marloes had wist ik wel zeker dat ik met haar hulp concreter aan mijn droom kon werken. Eigenlijk kwamen we al op 1 idee uit, wat eigenlijk de grootste droom is wat ik wil waarmaken. Al met al, startte ik niet direct, ik wilde er even goed over nadenken, ik vond het spannend en eng om er echt voor te gaan werken. Bij de PomPom party was ik overtuigd dat ik met Project Dromenvanger veel verder kon komen dan ik zelf zou durven. Ik ben nog niet zo ver met Project Dromenvanger, maar tot nu toe heb ik al een beter inzicht met wie ik ben en wat ik wil. Het is enorm inspirerend en langzaam maak ik kleine stappen verder. Ik heb in ieder geval meer vertrouwen in mezelf, dat ik dit doel kan bereiken, ook al doe ik het op mijn eigen tempo. Ik ben enorm blij met de keuze om aan dit project te beginnen en blij met Marloes die als geen ander je weet aan te moedigen.

Nydia

Dreaming with Nydiart

Het moment waarop ik besloot het Exclusive Arrangement te doen, was hetzelfde moment dat ik besloot mijn bedrijf om te gooien.
Ik merkte aan alles dat ik Marloes haar visie weer even kon gebruiken in mijn bedrijf.
Niet alleen wilde ik een aantal sessies en een live middag doen, maar ik wilde ook even GOED de diepte in.

Zij had mij al eerder het Exclusive Arrangement aangeboden, maar eerder vond ik mijzelf er nog niet ‘klaar’ voor. Toen ik uiteindelijk tóch koos voor het arrangement stond ik onderaan mijn bedrijf. Klanten hadden net gezegd niet meer verder te willen (om verschillende redenen) en ik merkte dat ik met weinig geld achter zou blijven. Even raakte ik in paniek: ik kon dit traject helemaal niet betalen!

Marloes snapte dit, maar ergens in mij knaagte het. Ik moest dit gewoon doen. Ik zou dit hoe dan ook terug verdienen.

En ik had gelijk. Binnen een maand had ik het bedrag van het Exclusive Arrangement terugverdiend. ‘Gewoon’ door al direct zelf in actie te komen en te DOEN; met tips van Marloes.

Op 1 februari was het dan eindelijk zover. Ik mocht naar een prachtige locatie in Wijchen.
Het had gesneeuwd, de locatie lag redelijk afgelegen, maar zo mooi! Het was gewoon idyllisch. Die eerste dag zijn we volledig in mijn hoofd gegaan en heb ik ALLES uitgeschreven.
Ik was GAAR aan het einde van de dag, maar WAUW wat had ik al veel gedaan.
Tussendoor werden we voorzien van een heerlijke lunch, drinken en werd ik écht in de watten gelegd. Ik was écht een VIP.

’s Avonds nam Marloes mij mee uit eten, wat heerlijk was om even te ontspannen.
Naderhand bracht zij mij weer terug naar de locatie waar ik heerlijk heb geslapen in een Kingsize bed en wat alle ontspanning met zich meebracht.

De volgende dag werd er een heerlijk en uitgebreid ontbijt voor mij klaar gemaakt.
Marloes kwam daarna weer en we gingen direct weer in ACTIE-stand.
Alles in de de steigers zetten van wat ik de dag ervoor had opgeschreven. Ook deze dag was enorm waardevol.

Twee dagen volledige focus, in de watten gelegd worden en gewoon even niets hoeven.
Ik raad het iedereen aan die serieus aan de slag wil en in 2 dagen gewoon concreet wil hebben staan waar je naartoe wilt.
Ik ging naar huis met een bak aan zelfvertrouwen, rust & vooral een enorme motivatie om door te gaan.

Christa

ByChrista

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes