Speciaal voor jou

Een overzicht van alle tools voor jouw ideale leven

Live middag (1-op-1)

Wil jij graag aan de slag met het bereiken van jouw doelgroep, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Kun je de woorden niet vinden om jouw potentiële klanten aan te spreken? Of wil jij een super tof idee uitwerken, maar is de vorm je nog niet duidelijk? Tijdens een live middag gaan wij 1-op-1 aan de slag met jouw vraag.

Ik heb aan een half woord genoeg om te zien waar jij naartoe wil, doordat ik feilloos kan aanvoelen waar jij mee zit. Ik help je met het verwoorden van jouw ideeën en zet ze om in praktische handvatten. 

Licht sessie

Loop je vast op een bepaald vraagstuk in je leven en ben je op zoek naar meer verbinding? Met jezelf, met anderen en het Universum?  Wil je ontdekken op welk vlak in je leven je meer focus mag leggen? Is er een keuze die je wil maken, maar constant voor je uitschuift omdat je gewoon niet weet welke richting je op wil?

Met een licht sessie help ik je op afstand terug de focus te leggen op datgene wat je wil laten groeien, door je connectie met je authentieke zelf te versterken.

 

Keukentafel sessie

Heb je behoefte aan een luisterend oor, advies of ben je op zoek naar meer richting in je leven, maar wil je dit kunnen plannen zonder dat je aan een traject begint? In een keukentafel sessie help ik je in een sessie weer op weg. 

We gaan in op de issues waar jij op dat moment mee zit en ik geef je de handvatten en tools die je nodig hebt om weer door te kunnen. Dit kunnen o.a. onderwerpen zijn met betrekking tot werk, relaties, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. 

(Re)Build your Business

In het (Re)Build your Business traject maken we een compleet stappenplan hoe jij je bedrijf nog verder kunt uitbouwen. Zo kan ik je bijvoorbeeld helpen met het maken van een online programma, het uitwerken van een totaal traject voor je klant of het in de markt zetten van je (nieuwe) dienst.

Je sluit het traject af met een helder beeld van je doelgroep, bedrijfsplan, missie, marketing- en verkoopstrategie en meer zelfvertrouwen.

Kortom, na dit traject heb jij jouw bedrijf stevig staan en kun jij nog jaren vooruit.

Project Dromenvanger

Ben jij toe aan een grote verandering in je leven?
Wil jij ook met meer energie de dag afsluiten?
Heb jij een droom, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?
Laat jij je tegenhouden door wat anderen van je denken?

Dit super gave online programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die graag concreet aan de slag gaan met hun droomleven en die daarin meer focus nodig hebben.

Dit programma bevat o.a. handige planners, meer dan 20 video’s, meer dan 30 worksheets, feedback op je oefeningen en nog veel meer!

Ochtend Routine Cursus

Kom jij op dagelijkse basis tijd te kort? Wil jij leren om vroeger op te staan? En je ochtenden effectiever gebruiken?
Doe dan mee aan deze training. Je leert in 21 dagen een nieuwe gewoonte aan samen met een netwerk van vrouwen om je te ondersteunen, krijgt tips en trucs om te beginnen en vol te houden en je hebt aan het einde van de training méér tijd om je dromen waar te maken.

De volgende groep start 1 mei 2019. Schrijf je snel in en krijg direct toegang tot de online community.

Gratis

Clarity Call

Heb jij het gevoel dat er meer uit je leven te halen is dan je nu doet?

In een Clarity Call bespreken we waar jouw mogelijkheden liggen om jouw droom waar te maken, krijg je een liefdevolle schop onder je kont, weet je welke eerste stap jij richting jouw droom kunt zetten en hoe jij voor jezelf kansen kunt creëren om je bedrijf te laten groeien

Na ons gesprek heb jij direct meer energie en voel jij je geïnspireerd om jouw dromen waar te gaan maken!

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes