Helemaal gratis en je kunt direct starten!

Ik nodig je uit om samen met mij
jouw droom werkelijkheid te maken.

Herken jij dit..?

R

Al maanden ben je op zoek naar die ene klant, maar elke keer stel je het uit of weet je niet zo goed waar je moet beginnen.

R

Je twijfelt over de waarde van je dienst of product, de opbouw van je salespitch of omgaan met bezwaren? Hierin mis je houvast en een groep gelijkgestemden die samen met jou ook aan de slag willen met verkopen vanuit gevoel.

R

Je gunt jezelf nog te weinig tijd om je droom echt serieus te nemen (bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten of echt aan de slag gaan met een nieuwe dienst of product). Waardoor je potentiële klanten ook nog niet zien hoe jij echt bent.

“Ik ben al een hele tijd zoekende naar een manier om van mijn hobby mijn werk te maken. Toen kwam Marloes op mijn pad, ik wist niet wat ik meemaakte! Ze heeft mij een stapel zelfvertrouwen gegeven om toch mijn droom na te jagen! “

Anne Lotte Molenaar

Wat bedoel je precies met een verkoop booster?

Met de verkoop booster wil ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw salespitch & verkooptechnieken! En dan bedoel ik niet verkoop trucjes om mensen over te halen om iets te kopen waar ze geen behoefte aan hebben. Ik wil jou leren hoe jij kunt verkopen zónder dat het voelt als “verkopen”. Geen gladde praatjes, maar vooral eerlijk, open en vanuit jezelf. Zodat jij helemaal kunt shinen en volledig jezelf kunt zijn in jouw bedrijf!

 

Hoe ziet de verkoop booster eruit?

Je begint met de meditatie die je meteen ontvangt zodra je je mailadres hebt ingevuld. Daarna start je met een 30 daagse mini cursus (je bent max. 5 minuten per dag bezig) met elke dag inspiratie, tips en tricks om jouw verkoopgevoel te vergroten. 

WIN WIN!

Iedere woensdag maak je kans op een gratis online 1-op-1 inspiratiegesprek met mij van 1 uur.

Ik ga je 1 uur lang helpen met brainstormen en ik deel al mijn adviezen & tips! Aan het eind van het gesprek ga jij met een mega mooi plan aan de slag!

Wat is het resultaat aan het eind van de maand?

Je krijgt het zelfvertrouwen en de ontspanning die je nodig hebt om een succesvol verkoopgesprek te voeren!

Je hebt een plan gemaakt welke verkoop strategie bij je past en waar jij je prettig bij voelt.

Je leert omgaan met de bezwaren van je potentiële klanten

Je hebt een duidelijk doel & focus gecreëerd voor je salespitch.

“Marloes heeft me gemotiveerd en superveel praktische handvatten aangereikt om stapje voor stapje meer duidelijkheid te krijgen in dat einddoel. Ik ben nog niet klaar met Project Dromenvanger, maar heb in de tussentijd al wel mijn eerste geld verdiend met mijn gloednieuwe onderneming.”

Benthe Bemelman

Wie ben ik?

Ik ben Marloes. Ik ben personal cheerleader en werkgeluk expert. Met deze verkoop booster wil ik vrouwelijke ondernemers motiveren en laten zien dat verkopen helemaal niet moeilijk of eng is. Zodat je vol vertrouwen je volgende (verkoop)gesprek in gaat en gaat knallen met je bedrijf!

Mijn missie
Ik help vrouwen die worstelen met hun werk, die geen mogelijkheden zien om hun dromen waar te maken en die zichzelf klein houden om anderen te dienen. Mijn klanten durven met mij samen de eerste stappen richting hun droombaan en hun droomleven te zetten, in loondienst of als onderneemster. Met mijn hulp leer je om je ideeën concreet te maken, ga je daadwerkelijk tijd creëren voor je dromen en durf je voor jezelf te kiezen. We werken samen aan je mindset, uitstelgedrag en aan alles wat je nog tegenhoudt om je droombaan waar te maken.

Veelgestelde vragen

Moet ik ervaring hebben met verkopen?

Nee, dat hoeft niet! Je krijgt in deze verkoop booster genoeg handvatten om je eerste verkoop te realiseren.
 

Hoe werkt het precies?

Zodra je jouw e-mailadres achterlaat krijg je direct een mail van mij met de verkoop booster meditatie. Daarna krijg je 30 dagen lang elke dag van mij een inspirerende mail met tips, tricks en vragen om jou te prikkelen en te helpen om te werken aan je verkoop mindset.

Wat krijg ik als ik me inschrijf?

  • Begeleide meditatie 
  • 30 handvatten om je verkoop mindset te verbeteren

Voor wie is deze booster bedoeld?

Als jij het lastig vindt om verkoop gesprekken te voeren, klanten te vinden of onzeker bent of jij geschikt bent om te ondernemen; dan is deze booster echt iets voor jou.

“Ik was echt iemand die niet veel durfde en die vaak alleen dingen ondernam. En door dit project kon ik met Marloes sparren waardoor het ondernemerschap niet meer zo eenzaam was. Dankzij de opdrachten ben ik aan het denken gezet en ben ik meteen stappen gaan zetten waar ik blij van word.”

Melany Beaumont