Ontdek je WHY

En leer hoe je deze kunt toepassen in je dagelijkse leven voor meer zelfvertrouwen

Weet jij al wat jouw doel in het leven is?

En dan bedoel ik niet wát je doet, maar waarom en hoe je het doet. Veel vrouwen doen wat ze doen omdat ze denken dat het van ze verwacht wordt. Of omdat ze bang zijn voor de mening van anderen. Maar wat zou er anders zijn in je leven als je je daar niet meer door zou laten tegenhouden?

Door te ontdekken wat jouw doel in het leven is creëer je een WHY en een krachtige WHY is wat jou de moed geeft om te doen waar jij gelukkig van wordt. Omdat jij niet 100 maar 10000% achter jezelf en jouw keuzes staat. En achter je keuzes staan is precies wat zelfvertrouwen geeft. Kun jij wel een boost gebruiken voor je zelfvertrouwen en weer nieuwe inspiratie om te werken aan jouw dromen en doelen?

Doe dan GRATIS mee met deze mini-course 

In slechts 3 dagen leer je hoe je:

  • Jouw doel in het leven ontdekt
  • Jouw zelfvertrouwen (weer) opbouwt
  • Krachtige keuzes durft te maken
  • Kunt kiezen voor jezelf

Denk jij nu; JA dát wil ik!

Schrijf je dan nu gratis in voor deze mini-course (normale prijs €27,- ex btw) en her-ontdek je eigen oerkracht.

We starten op 15 oktober 2018.

Hoe werkt de mini-course?
Als jij je inschrijft ontvang je vanaf 15 oktober elke dag van mij een e-mail met opdrachten en vragen om je dieper te laten nadenken over je WHY. Ik kom elke dag live op Instagram waar je dan al je vragen kunt stellen. We sluiten af met een live webinar.
Waarom is de mini-course gratis?
Ik vind het belangrijk dat jij doet waar je gelukkig van wordt en ik ben ervan overtuigd dat je door je WHY te ontdekken de eerste stap zet.
Wat maakt een WHY zo belangrijk?
De WHY is de kern van jouw (werk)geluk. Als je alle keuzes die je maakt hierlangs legt, maak je altijd de juiste keuze. Het maakt je leven veel makkelijker én leuker!
Ik weet al waarom ik doe wat ik doe, is het dan ook nuttig voor mij?
Zeker! Want vaak dénken we te weten waarom we doen wat we doen, maar als we er dieper over nadenken komen we vaak tot verrassende conclusies. Sluit dus zeker aan!

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes