VIP middag

1-op-1

Geef richting aan je ideeën en dromen door je beeld te verbreden

Ontdek je mogelijkheden

Soms staar je jezelf blind op een idee dat je alle andere mogelijkheden niet meer ziet. Vind je het lastig om een idee om te zetten in een concreet plan of ben je op zoek naar een nieuwe invalshoek? Met een live middag gaan face to face brainstormen over je ideeën, je bedrijf en je strategie. We zetten deze brainstorm om in concrete stappen en gaan meteen samen aan de slag. Je krijgt een opname van de sessie achteraf toegestuurd samen met een lijst met concrete actiepunten.

Wat krijg je precies?

  • Online vragenlijst vooraf. Zo kan ik het de sessie precies op jouw wensen afstemmen.
  • Een face to face (brainstorm)sessie over je ideeën, je bedrijf en je strategie
  • Concrete handvatten en een oplossing voor jouw “probleem”
  • Een opname van de sessie met een lijst met concrete actiepunten
  • Online implementatie sessie achteraf

Investering: €347,- excl. btw

 

Voordat ik aan Project Dromenvanger begon worstelde ik enorm met welke kant ik op wilde met mijn website. Mijn hoofd zat vol met ideeën, maar ik kon geen concreet plan maken en ik was vooral bang dat ik niet goed genoeg ben in wat ik kan. Toen ik mijn eerste Clarity Call met Marloes had wist ik wel zeker dat ik met haar hulp concreter aan mijn droom kon werken. Eigenlijk kwamen we al op 1 idee uit, wat eigenlijk de grootste droom is wat ik wil waarmaken. Ik ben nog niet zo ver met project dromenvanger, maar tot nu toe heb ik al een beter inzicht met wie ik ben en wat ik wil. Het is enorm inspirerend en langzaam maak ik kleine stappen verder. Ik heb in ieder geval meer vertrouwen in mezelf, dat ik dit doel kan bereiken, ook al doe ik het op mijn eigen tempo. Ik ben enorm blij met de keuze om aan dit project te beginnen en blij met Marloes die als geen ander je weet aan te moedigen.

Nydia

Dreaming with Nydiart

Neem contact met mij op om deze middag te plannen

4 + 3 =

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes