Evelien leerde ik al vrij vlot kennen nadat ik begon met ondernemen. Niet persoonlijk; maar we zagen regelmatig dingen van elkaar voorbij komen en reageerden ook vaak op elkaars berichten. Toen we elkaar vorig jaar voor het eerst echt spraken hadden we meteen een fijne klik en wisten we; we gaan veel aan elkaar hebben. Toen ze me vertelde over haar plannen voor een cursus over perfectionisme en relaties wist ik meteen dat ik hiervoor een platform wilde zijn om dit nog meer te delen, want dit is zo’n belangrijk deel waarom veel relaties stuklopen! Speciaal voor ons schreef Evelien dit gastblog met deze video. Voor de members van de online community staat daar ook een fijn extra werkboek klaar. Beluister ook zeker het interview met Evelien over perfectionisme en relaties!

—————————————–

Als perfectionismecoach ben ik gewend veel te werken met cliënten die tegen werkstress aanlopen. Maar ik merk dat ik de laatste maanden steeds meer vragen krijg over perfectionisme in een (liefdes)relatie.

Daarom nam ik vorige week deze video op. Ik keek hem net terug, omdat ik ondertiteling toe wilde voegen. Holy shit, ik ben wel erg openhartig hier! Vooral in het tweede deel van de video… Ik geloof niet dat ik ooit eerder over sex heb gepraat in het openbaar. Dat was wel even wennen om terug te zien! Toch wil ik deze minitraining graag met je delen, als voorproefje voor de gratis online training die ik op 21 en op 26 maart ga geven (in de video zeg ik nog 25 maart, maar dat klopt dus niet). Omdat ik denk dat je er heel veel aan kunt hebben, zeker als je jezelf als perfectionist ziet.

Als jij regelmatig twijfelt aan je relatie óf als je het soms best ingewikkeld vindt om ruimte in je hoofd te maken voor sex/intimiteit, dan is deze video helemaal voor jou bedoeld.

Nu ben ik erg benieuwd: herken je deze 2 belemmerende overtuigingen? En hoe ga je de tips uit de video toepassen? Leuk als je dat laat weten! (Mag via evelien@doelgerichtecoaching.nl) 

En mocht je meer van dit soort waardevolle tips en inzichten willen krijgen, schrijf je dan meteen even in voor de online training ‘Hoe laat je perfectionisme in je relatie los? – De 7 belemmerende overtuigingen die een fijne relatie in de weg staan’. Meedoen is helemaal gratis (t.w.v. €19,50).

Klik op de banner hieronder om meer te lezen en kies het moment dat jou het beste uitkomt. 

Heel leuk om je dan te zien!

Liefs,

Evelien

Bedankt voor het delen van deze super toffe video cursus Evelien! Voor de members van de Goals on Heels Community; log zeker even in en bekijk het waardevolle werkboek wat Evelien speciaal voor jullie heeft gemaakt <3