Waarom is gewoon DOEN zo moeilijk? Je hebt het vast al vaker gehoord van de mensen om je heen en ook online lijkt het zo vanzelfsprekend; wanneer je iets wil bereiken dan moet je het gewoon DOEN. Maar als je voor het eerst een stap gaat nemen richting jouw droomleven, dan kan gewoon doen opeens een onmogelijke taak lijken. Niet te doen gewoon. Gelukkig is dat het gewoon doen voor jou zo moeilijk is, is eigenlijk heel simpel te verklaren.

Waarom gewoon DOEN zo moeilijk is

Waarom gewoon DOEN zo moeilijk is

Jij hebt een droom. Of in ieder geval een vaag idee wat jouw droom is. Een eigen bedrijf beginnen, een andere baan zoeken, meer gaan sporten, afvallen, afstuderen, een race winnen, een nieuwe gewoonte aanleren, meer lezen; noem maar op. Of ergens voel je dat je méér in je mars hebt dan wat je nu laat zien, maar je weet nog niet zo goed wat dit dan is. Je wil de eerste stap gaan zetten om deze droom waar te maken, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Iets wat je eerst zo gemakkelijk leek toen het in je opkwam is opeens een enorm doel geworden wat je no way in hell gaat halen. En iedereen om je heen maar roepen; je moet het gewoon doen joh. Nou, als het zo gemakkelijk was, dan zou iedereen het wel doen.

Het gewoon DOEN is moeilijk, omdat je niet wil falen. Het belang bij het waarmaken van jouw droom, het behalen van jouw doel is zó groot, dat wanneer het je niet lukt de hele wereld instort. Ten minste, zo voelt het voor jou. Je durft niet te beginnen, omdat je er “nog niet klaar voor bent”. Maar wanneer ben je dat wel? Wanneer heb je voldoende kennis, ervaring of talent om wél de sprong te wagen? Want heel eerlijk; als jij nu zegt dat jij er niet klaar voor bent, dan ben je dat over een week, maand of jaar ook nog niet als er geen verandering in komt. Gewoon DOEN is moeilijk, maar wel noodzakelijk.

Gewoon DOEN, makkelijker gezegd dan gedaan

Alle begin is moeilijk

In het begin is alles moeilijk, voor iedereen. Niemand wordt ’s ochtends wakker met een nieuw idee wat in één keer vlekkeloos verloopt. Sterker nog, exact 2 jaar geleden stond ik op, ging ik naar de KvK om mijn eerste bedrijf (tweede eigenlijk, ik ben ooit ingeschreven geweest met een bijles bedrijf) in te schrijven en nog geen half jaar later verschoof ik al van koers. Mijn eerste keuze was niet direct de juiste, maar dat geeft niets. Ik leerde ervan en het heeft me de ervaring gegeven die ik nodig heb om nu te kunnen doen waar ik altijd al van droomde.

Alle begin is moeilijk, maar je moet het gewoon DOEN (gemeen hè, ik weet het). Waag de sprong, probeer iets en faal. Sta vervolgens op, leer van je gemaakte keuzes en probeer het op een andere manier. Als jij jouw droom wil waarmaken, dan moet je ergens beginnen.

Je hoeft het niet alleen te doen

Je hoeft het niet alleen te doen

De sprong wagen als je nog niet precies weet waar je heen wilt en als je al jaren de sprong voor je uit aan het schuiven bent, is lastig. Maar gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Ook als je omgeving er niets van snapt, JUIST als je omgeving er niets van snapt; ik ben er voor je. Project Dromenvanger is vorig jaar ontstaan vanuit mijn liefde om jou te helpen bij het waarmaken van jouw droom. De stappen die ik heb gezet om mijn droomleven te gaan leven, heb ik omgevormd tot een 9 weken durend traject met 9 modules (inmiddels zijn dit er meer, aangevuld met toffe bonuslessen van verschillende experts).

Je gaat van dromen, naar durven, naar DOEN. En het is niet “alleen” een online programma; de basis die je leert in het online programma passen we samen in 3 één-op-één sessies toe, aangevuld met wekelijkse Q&A’s waar iedereen bij kan aanschuiven. Ik help jou om stap voor stap te ontdekken wat je droom is én hoe je deze kunt waarmaken. Want als ik het kan, kan jij het ook! Sinds de start van het programma heb ik alle deelneemsters zien groeien in hun zelfvertrouwen en enorme sprongen zien maken die zij daarvoor niet voor mogelijk hielden.

Het traject

Project Dromenvanger bestaat dus uit 9 modules en 2 aanvullende modules

 • Module 1: Wie ben je en wat is jouw droom?
 • Module 2: Groter leren dromen
 • Module 3: Inzichten in jouw gedragspatronen
 • Module 4: Werken aan jouw LEF
 • Module 5: Leren plannen zoals het bij jou past
 • Module 6: Omgaan met verandering
 • Module 7: DOEN
 • Module 8: Reflectie
 • Module 9: Jouw stappenplan/ levenskompas
 • Bonus module 10: Alles wat je wil weten als je begint met ondernemen
 • Bonus module 11: Verschillende bonus video’s van verschillende experts over o.a. Instagram en het opruimen + inrichten van je werkplek.
 • Wekelijkse inloop Q&A sessie
 • 3x een 1-op-1 sessie met mij
 • Een stappenplan van A tot Z
 • Online community (niet op Facebook!)

Bonus:

 • Kaartje voor het eerstvolgende Goals on Heels event
 • Toegang tot Money Mindset cursus
 • Toegang tot Ochtend Routine cursus

Zoals je ziet is het een super uitgebreid programma, met onwijs mooie bonussen om ervoor te zorgen dat jij jouw leven gaat leven zoals JIJ dat wil. Je krijgt levenslang toegang tot het programma, de aanvullingen en de wekelijkse Q&A sessies. Op de planning staat onder andere een uitbreiding met gezonde voeding, goed voor jezelf zorgen en je leven gemakkelijker maken. Denk je nou; heel tof, maar dit gaat me duizenden euro’s kosten? Dan heb ik super goed nieuws voor je, want je doet al mee met het traject voor maar €497,-*.

Is dit traject iets voor jou?

Dit traject is voor jou geschikt wanneer jij niet tevreden bent met het leven wat je nu hebt. Op zich gaat het “prima” (jeukwoord), maar is dit het nét niet. Je twijfelt veel aan de keuzes die je moet maken, waardoor je alles net zolang uitstelt tot je geen opties meer overhoudt. De balans tussen werk en privé is ver te zoeken; dit MOET anders. Je wil weer trots kunnen zijn op jezelf, niet meer uitstellen, weten wat je wil en hóe je het wil. Jijzelf mag weer op de eerste plaats staan en jouw dromen wil je waarmaken. Je hebt een liefdevolle schop onder je kont nodig, zodat jij stopt met twijfelen en het gewoon gaat DOEN.

Vandaag ben ik officieel 2 jaar ondernemer en dat wil ik vieren met een super toffe actie. De eerste 10 inschrijvingen krijgen bij inschrijving voor het traject óók nog een live dag met deze besloten groep én onder deze inschrijvingen verloot ik ook nog een 1-op-1 live middag met mij t.w.v. €347,-!

Wil je meer lezen over het traject of je direct inschrijven? Dat kan natuurlijk. Twijfel je nog; stuur me dan een berichtje of plan een Clarity Call met me in en we bespreken of het traject bij je past. Wacht alleen niet te lang, de 10 plekjes

*Genoemde prijzen zijn exclusief btw