Selecteer een pagina

Werk met mij

Durf jij 100% te vertrouwen op je gevoel? Of laat je nog veel afhangen van de mening van anderen, zoals

  • je partner
  • je ouders
  • je vrienden
  • je collega’s
  • je werkgever?

Wanneer jij diep van binnen voelt dat het tijd is om te leren zélf je keuzes te maken, maar je nog niet precies weet hoe je dit wil aanpakken, dan is het tijd om terug te keren naar je essentie. Te gaan leven en ondernemen vanuit jouw authentieke zelf.

Sales, marketing, zichtbaarheid, social media; allemaal dingen die bij je bedrijf om de hoek kunnen komen kijken. Want uiteindelijk is het aan jou wat je in welke mate inzet. Het doel bepaalt niet de middelen; dat doe JIJ.

Vind je het lastig om te bepalen welke middelen jij wil inzetten voor je bedrijf? Hoe je aan meer én leukere klanten komt? Ik kan jou helpen.

 

 

Authentieke communicatie

Met authentieke communicatie (100% jezelf zijn en laten zien/horen in je bedrijf) trek je de mensen aan die bij jou passen. Dit geldt niet alleen in je bedrijf, maar ook in je dagelijkse leven. Wanneer jij gaat staan voor wie je bent, magic happens

100% jezelf zijn kan echter pas wanneer jij wéét wie je bent en waar je voor staat. Waarom jij doet wat je doet.  En soms weten we niet meer wat onze kern is, omdat we dagelijks geleefd worden.  Wanneer jij er klaar voor bent om niet meer voor anderen te leven, maar niet weet waar je kunt beginnen;

 I got your back!

Marketing zonder trucjes

Marketing en communicatie gaan hand in hand. Ook hier geloof ik in doen wat bij je past; neem niet klakkeloos de trucjes over maar kijk naar jezelf. Samen maken we een plan en leer ik jou hoe je dit zelf in de vingers krijgt. Nadat we hebben gewerkt weet jij exact hoe je verder kunt gaan.

Dat is de kracht van authentieke marketing. Jezelf zijn en laten zien. Op deze manier leer je om te werken op gevoel. Niet meer worstelen met zichtbaarheid, of posten omdat het “moet”. Maar klanten aantrekken met een marketing plan wat bij jou past.

Sales zonder schuldgevoel

Klanten aantrekken is één ding, daarna wil je ook graag dat ze iets bij je kopen.  Sales is een essentieel onderdeel van je bedrijf, maar lang niet elke ondernemer vindt sales leuk of makkelijk om te doen. Dat kan anders! 

Wil jij je niet meer schuldig voelen over “verkopen” aan jouw klanten?  Laat mij je helpen

 

 

Start nu met het runnen van jouw bedrijf op JOUW voorwaarden.  

Het succes van jouw bedrijf ligt in jouw handen

Jij bent jouw bedrijf en jij bepaalt dus de spelregels. Vind je het lastig om te ontdekken wat nou echt bij jou past en hoe je dit laat zien aan jouw potentiële klanten? Laat mij jou dan helpen.  Na 3 maanden werken met mij heb je de tools in handen om zelf jouw klanten te bereiken op de manier die bij jou past. Niets moet, alles mag én kan!

The sky is nog niet eens the limit

Leer om vol zelfvertrouwen jouw business te runnen op jouw voorwaarden. 3 maanden werken met mij en je durft te vertrouwen op je gevoel. Je bedrijf en je leven zijn weer 100% van  jou.  

Ik ben ervan overtuigd dat de tools voor iedereen beschikbaar zouden moeten zijn en dat dit geen mega investering hoeft te zijn. Voor slechts €1497,-  begeleid ik je persoonlijk met onwijs veel liefde in jouw groei. Neem contact met me op via marloes@goalsonheels.nl  om te kijken of het traject  iets voor jou is. 

Aan jezelf werken zou een gewoonte moeten zijn. Met een cursus kies je zelf het moment wat jou uitkomt en wat je wil aanpakken. 

Soms is het fijn om zelf te ontdekken  wat je nodig hebt en waar je naartoe wil. Om op je eigen tempo te werken aan jezelf en je gewoontes. Een cursus is hier perfect voor; je kiest zelf waar en wanneer je  begint.  Wil je starten met het ontwikkelen van een fijne ochtendroutine, een stevige money mindset of  ontdekken waar jouw passie ligt en hoe je hier je werk van maakt? 

Binnenkort kun je je hier inschrijven voor verschillende cursussen die je hierbij helpen. Heb je een specifieke vraag, stuur me dan een mailtje op marloes@goalsonheels.nl  en dan bekijken we de mogelijkheden voor een workshop op maat. 

Related Articles

Related

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.