Yes je doet mee!

Jaaa je doet van 18 tot en met 22 februari mee met de Focus Course; super gaaf! Je hebt inmiddels in je e-mail de bevestiging ontvangen, met alle extra informatie.

Heb je de link niet ontvangen? Check dan ook even je ongewenste e-mailbox.

Met de Focus Course ga ik jou motiveren om echt aan de slag te gaan met jouw zelfvertrouwen, focus, ochtendroutine en ik ga je leren om keuzes te maken die niet 100% maar 1000% bij jou passen. Zodat jij helemaal kunt shinen en volledig jezelf kunt zijn!

Dit is het topje van de ijsberg in “ondernemersland” en op het Goals on Heels event op 16 maart neem ik je aan de hand naar jouw droombedrijf. 

Denk jij nu; YES daar moet ik bij zijn?

Koop nog je kaartje voor slechts €57,-*!

Op het event neem ik je mee op een reis die je leven gaat veranderen. Je gaat anders naar het ondernemerschap kijken en ontdekken welke manier van werken écht bij jou past. Je krijgt praktische handvatten en gaat deze meteen in de praktijk brengen. Bovendien heb je de kans om andere, prachtige vrouwen te ontmoeten die net als jij willen werken aan het leven en bedrijf van hun dromen.

*genoemde prijzen zijn exclusief btw.

 

Kom ook naar het Goals on Heels inspiratie Event

Met het Goals on Heels event op 16 maart, hoop ik je te inspireren, motiveren en je de eerste handvatten te geven om jouw droom waar te maken. Niet meer jagen, maar daadwerkelijk je dromen vangen!

Lieve jij

Alles komt goed, ook als je nu nog niet op het punt bent waar je zou willen zijn. Durf groots te dromen en hoge verwachtingen te hebben en wees niet bang om te vallen. Probeer alles, want je leert er hoe dan ook van.

Schat jezelf op de juiste waarde en niet te laag. Doe geen dingen waar je niet direct een goed gevoel over hebt. Je bent genoeg zoals je bent. Je bent een prachtig mens, van binnen en van buiten. Je kunt het. Alles wat op je pad komt, komt met een reden.

Ik geloof in je.
Liefs,

Marloes